2777
2789
عنوان

اکسم گفت عاشقمه ولی مامانش منو نمیخواد 💔

| مشاهده متن کامل بحث + 874 بازدید | 66 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

واه عکس عکسه دیک مامانس امله کفته بود عکسش بیحجابه موهاش کردنش معلومه

من اصن حرفای تورو به هیجام  نگیرم بهتره تو تاپیکا قبلن بلاهایی که سر پسره آوردی و گفتی بعد میگی مگ من چیکار کار کردم 

چرا فک می‌کنی خیلی خوبی یا خوشگلی یا هرچی یه خورده طرز فکرت عوض کن خودتو عوض کن سعی کن لاشی نباشی از این پسره ام بکش بیرون

اسی من جای اون بودم بهت بر نمی گشتم 

نه به خاطر دروغات ،نه به خاطر چک‌کردنات 

فقططط به خاطر اینکه با پسرای دیگه حتی در حد حال و هوا عوض کردن هم که بوده باشه این یعنی همه کسه بودن،خیییییلی عذر می خوام رک دارم بهت میگم این یعنی دختری که خرابه و نمیشه بهش اعتماد کرد

اگه رل نزده نه به خاطر فکر کردن به تو ،فقط به خاطر اینه که دیگه به دختری اعتماد نداره حتی تو،

دختر تو رفتی با رفیق یارو..اون هم دیده ،من جای اون بودم تنها دختر روی زمین هم باشی بهت بر نمی گشتم 

اگه واقعا دوستش داری فقططط برا اون باش فقطططط با اون بگرد و دور تمااام پسرا چه دوست معمولی چه اجتماعی هرررر کی باشه رو خط بکش 

اول بهش ثابت کن بزرگ شدی،ثابت کن عاقل شدی،ثابت کن دیگه فقط مال خودشی بعد به فکر برگشتن باش 

نه اینکه دو روز کات کنی روز سوم عکست با پسرای دیگه سر قرار دستش برسه 

من نمی دونم چی بگم جز اینکه امیدوارررم زودتر از اینکه دیر بشه به خودت بیای و به شخصیت خودت احترام بزاری

2810