2777
2789
عنوان

به نظرتون مرگ من نزدیکه

| مشاهده متن کامل بحث + 504 بازدید | 80 پست
یجوری زندگی کن که انگار همین امروز قراره بری .. انصافا من الان بفهمم میمیرم کارخاصی نمیکنم

حق الناس گردنمه،مگه میتونم کاری نکنم؟  

اللهم عجل لولیک الفرج.مرگ بر اسرائیل تا قیامت✊ جانم فدای ایرانم❤❤❤ 

الان بفهمی قراره بری چطوری ب خودت میای چ کارایی بوده ک نکردی ؟ قراره بری نماز قضاهاتو مثلا بخونی ک ن ...

بیشتر به فکر حق الناسام هستم

هوووفففف

بلاخره وقتی خدا به آدم زودتر خبر میده یعنی داره فرصت جبران میده دیگه

البته اگر اشتباه تعبیر نکرده باشم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

حق الناس گردنمه،مگه میتونم کاری نکنم؟

پس سریع حقتو ادا کن  حتی اگ نمیتونی تو یه برگه بنویس همین امشب

حق اناس ک خیلی باید بترسی ازش خداگفته ازحق خودم میگذرم ولی حق اناس نه

هولوگرامی ام چندسال اینجابودم ولی کاربریم پرید ..خواننده خاموش بودم چندین سال.. خانواده دومم اینجاست

قکر بد نمیکنم عزیزم! اگر بدونم زمانش نزدیکه یه سر و سامونی باید به اعمالم بدم! خیلی دستم خالیه

خب قربونت بشم هممون در همه حال باید آماده باشیم🥲

شاید همین الان وقت رفتنِ من باشه اصلا.

پس درگیر خوابات نشو و سعی کن همیشه آماده روبرو شدن با مرگ باشی🥺❤️

از این جهت که تلنگری باشه که بیشتر تلاش کنی در مسیر خدا خیلی عالیه.

تو بهرحال سعی کن ایمانتو عملتو تقویت کنی و به خدا نزدیک تر بشی.ان شاء الله هممون در زمان درستش با روی سفید خدا رو ملاقات کنیم.خدا خودش دستمونو بگیره❤️

النَّاسُ نِیَامٌ فَإِذَا مَاتُوا انْتَبَهُوا(مردم در خواب‌اند و زمانی که بمیرند بیدار می‌شوند)

پس سریع حقتو ادا کن حتی اگ نمیتونی تو یه برگه بنویس همین امشبحق اناس ک خیلی باید بترسی ازش خداگفته ...

همون دیگه! مالی رو میشه ادا کرد با غیر مالیها نمیدونم چکار کنم! اتفاقا حواسم به مالیها بیشتر بوده! تمام تلاشم اینه که مردم بدهکار نباشم!

بیشتر به فکر حق الناسام هستمهوووففففبلاخره وقتی خدا به آدم زودتر خبر میده یعنی داره فرصت جبران میده ...

بنویس تو یک برگه 

هولوگرامی ام چندسال اینجابودم ولی کاربریم پرید ..خواننده خاموش بودم چندین سال.. خانواده دومم اینجاست

همون دیگه! مالی رو میشه ادا کرد با غیر مالیها نمیدونم چکار کنم! اتفاقا حواسم به مالیها بیشتر بوده! ت ...

درسته

همون دیگه! مالی رو میشه ادا کرد با غیر مالیها نمیدونم چکار کنم! اتفاقا حواسم به مالیها بیشتر بوده! ت ...

اگر میتونی حلالیت بطلب اگر نه به نیتشون یا قرآن بخون یا هر دعایی که میتونی بخون یا یه کار خیر انجام بده

النَّاسُ نِیَامٌ فَإِذَا مَاتُوا انْتَبَهُوا(مردم در خواب‌اند و زمانی که بمیرند بیدار می‌شوند)

خب قربونت بشم هممون در همه حال باید آماده باشیم🥲شاید همین الان وقت رفتنِ من باشه اصلا.پس درگیر خواب ...

الهی آمین

حق با شماست! همیشه باید مراقب میبودم! ما آدما فکر میکنیم مرگ برای دیگرانه و سراغ ما نمیاد! خدا خودش کمکم کنه

امیدوارم به هممون فرصت جبران خطاهامون رو بده و اگر کسی حقی به گردنمون داره که نمیتونیم جبران کنیم دلش رو از ما راضی کنه

اگر میتونی حلالیت بطلب اگر نه به نیتشون یا قرآن بخون یا هر دعایی که میتونی بخون یا یه کار خیر انجام ...

اگر آدما میدونستن چقدر حلالیت گرفتن سخته و چقدر جرأت میخواد باااااور کن اکثرشون به حق الناس حتی نزدیک هم نمیشدن

فقط بدهی های مادی رو بنویسم یا همه چیز رو؟

حق الناسارو بنویس اگ زنده موندی که میری سراغشون ویکی یکی خط میزنی  اگ عمری ب دنیا نبود بقیه اینکارو میکنن 

انشالله عمر باعزت داشته باشی

الهی آمینحق با شماست! همیشه باید مراقب میبودم! ما آدما فکر میکنیم مرگ برای دیگرانه و سراغ ما نمیاد! ...

الهی آمین🥺❤️

قشنگم برای حق الناس که گفتی،یا مستقیم از خود شخص حلالیت بگیر یا اگر نمیتونی اینکارو کنی به نیتش کار خیر انجام بده تا جایی که میتونی.توکلت به خدا باشه و به اهل بیت متوسل شو که واسطه شن شفاعتت کنن ان شاء الله.❤️

اگر آدما میدونستن چقدر حلالیت گرفتن سخته و چقدر جرأت میخواد باااااور کن اکثرشون به حق الناس حتی نزدی ...

بله خیلی سنگینه خیلی.خدا به دادمون برسه

حق الناسارو بنویس اگ زنده موندی که میری سراغشون ویکی یکی خط میزنی اگ عمری ب دنیا نبود بقیه اینکارو ...

الهی آمین

باشه عزیزم! ممنون از کمکت

ان شاءالله شما و عزیزانت هم عمر با عزت و طولانی خدا نصیبتون کنه

2810