2777
2789
عنوان

به نظرتون مرگ من نزدیکه

| مشاهده متن کامل بحث + 504 بازدید | 80 پست
خوابهای مختلف دیدم! فقط یکی نبودهاز طرفی هم خواب رو نباید تعریف کرد،وگرنه تعریف میکردمفقط میخوام بدو ...

نمیدونم 😂من خودم وقتی با نامزدم قهر میکردم شب خواب می‌دیدم از دستش دادم و اون غم رو حس میکردم خیلی برام عجیب بود 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خوب برای همه همینه بله هشداره که یادمون نره ابدیت درپیشه

آخه زیاد شده! توی خوابام نمیمیرم ها،تعبیرشون مرگه ولی! حتی تعبیر بعضیاش اینجوریه که مرگم نزدیکه!

اللهم عجل لولیک الفرج.مرگ بر اسرائیل تا قیامت✊ جانم فدای ایرانم❤❤❤ 

ترس و فشار روانی عاملشه زیاد جدی نگیر

ممکنه! بلاخره فشار عصبیم هم زیاد شده

شاید خدا داره میگه همینجوری به حرص خوردن ادامه بدی سقط میشی  

آخه زیاد شده! توی خوابام نمیمیرم ها،تعبیرشون مرگه ولی! حتی تعبیر بعضیاش اینجوریه که مرگم نزدیکه!

حساس شدید بنظر من تعبیرتونم ممکنه غلط باشه

شهیدقاسم سلیمانی❤️:قدس❤️با پرچمداری شیعه آزاد خواهد شد

من شنیدم خواب رو هرطور تعبیر کنی همون‌طور برات رقم میخوره اینطور که اگر به تعبیر خیر بگیری خیر میاره برات و اگه بد برات بد میافته دائم صدقه بده تعبیر خوابت رو خوب بگیر مثلاً اینطور که تعبیر خوابت میشه کنار گذاشتن یه سری رفتار های بد یا به اصطلاح از بین بردن اون رفتارا،تولد و شروع دوباره و همچین چیزهایی 

چجور خوابی میبینی ؟

نمیتونم تعریف کنم

ولی مثلا یبار خواب دیدم خونه بابای زنداییم عروسیه و همه اونجا جمعن،ولی مراسمش سنگین بود! میدونستم که قراره یکی بمیره که مربوط به زنداییم میشه! دو سه ماه بعد زن عموش فوت شد و دقیقا مراسمش توی خونه بابای زنداییم برگذار شد

خوابتو بگومن اعتقاد دارم بعضی خواب ها هشدار هستن

میگن خواب رو اصلا تعریف نکنید! اگر مطمئن بودم از تعبیرش تعریف میکردم اما ممکنه تعبیرش چیز دیگه ای باشه و تعبیرش بد باشه

میگن خواب رو اصلا تعریف نکنید! اگر مطمئن بودم از تعبیرش تعریف میکردم اما ممکنه تعبیرش چیز دیگه ای با ...

خب پس عزیزم حتما هشداره به یکی که تعبیر خواب بلده بپرس و شاید خدا میخواد چیزی بهت بگه

همیشه برای پیشرفت در هر شرایطی تلاش کنید 😊

من خواب مرگمو دو بار دیدم هنوز زندم یه سری چیزا خرافاته

خوابای من جوری تعبیر میشه که فامیلمو شوهرم چهارستون بدنشون از خوابای من میلرزه! البته خودم هم خیلی وقتا اذیت میشم

2810