من با نامزدم به مشکل خوردم نامزدم غرق مشکلاته خیلی تو خودش میریزه منو هم خیلی اذیت میکنه با بیتوجهی پیام ندادم زنگ نزدن...من آخرین بار ک از دستش عصبی شدم یک هفته جوابشو ندادم و بعد یک هفته گفتم بیا وسیله هاتو بردار ببر دیگ چه فرقی میکنه بود و نبود من..اونم عصبی شد و گفت باشه مگه من اوسکل تو ام یک هفته جوابمو ندی خدافظ...دیگ هم هیچی نگفت...خیلی رو به سردی حرکت کردیم...بنظرتون براش پست بفرستم تا ب حرف بیاد و مشکلاتمون درمیون بذارم حل بشه یا اینکه بکشم کنار...بعدشم عادت داره بعد سکوت خودش خوب بشه اینجوری نیست حرف بزنه...بخوام راستشو بگم خیلی جاها سکوت کردم و هیچی نگفتم ولی واقعا خیلی بهم بیتوجهی میکنه میدونم مشکل داره ولی آخه انقد الانم دو هفته ست با هم حرف نمیزنیم...الان حس میکنم دیگ حرف زدن و بودن من فایده نداره..نظر شما چیه درستش اینه سکوت کنم تا خودش بیاد !؟؟ اگ بعد مدت طولانی نیومد چی !؟
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
فقط اینو از الان بدون زندگی یه شوخی نیست ک هروقت ک خواستی بزنی طرفتو خرد کنی بشکنی و انتظار داشته باشی خودشو باز برای تو بند بزنه بهتر از قبل . نه گلم زندگی بسیار بالا پایین داره اینی شما میگی خیلی جزئیه اونم با اینکه علم اینو داری ک اوضاعش مرتب نیست بازم کمی صبرو تحمل نداری .
مردی که قهر میکنه یک تومن نمی ارزه، دوماد ما از ایناست که سرچیز بیخود قهر کنه با وجود دوتا بچه خواهرم به فکر طلاق، دیگه خسته شده که همش بره سمتش، سر چیزهای بیخود یعنی واقعا بیخودها، مثلا بچه موبایل میخواد نمیده بهش، خواهرم میگه سربه سرش نزار بده صداش درنیار، الان یک ماه قهر، خدامیدونه بازم چند ماه طول بکشه، اخلاق نمیتونی تغییر بدی ، به امید اینکه مشکلات مالیش کمتر بشه اخلاقش خوب بشه خودت گول نزن