2777
2789
عنوان

عزیزای دلم میشه راهنماییم کنید

133 بازدید | 15 پست

من با نامزدم به مشکل خوردم نامزدم غرق مشکلاته خیلی تو خودش میریزه منو هم خیلی اذیت میکنه با بی‌توجهی پیام ندادم زنگ نزدن...من آخرین بار ک از دستش عصبی شدم یک هفته جوابشو ندادم و بعد یک هفته گفتم بیا وسیله هاتو بردار ببر دیگ چه فرقی می‌کنه بود و نبود من..اونم عصبی شد و گفت باشه مگه من اوسکل تو ام یک هفته جوابمو ندی خدافظ...دیگ هم هیچی نگفت...خیلی رو به سردی حرکت کردیم...بنظرتون براش پست بفرستم تا ب حرف بیاد و مشکلاتمون درمیون بذارم حل بشه یا اینکه بکشم کنار...بعدشم عادت داره بعد سکوت خودش خوب بشه اینجوری نیست حرف بزنه...بخوام راستشو بگم خیلی جاها سکوت کردم و هیچی نگفتم ولی واقعا خیلی بهم بی‌توجهی می‌کنه می‌دونم مشکل داره ولی آخه انقد الانم دو هفته ست با هم حرف نمیزنیم...الان حس میکنم دیگ حرف زدن و بودن من فایده نداره..نظر شما چیه درستش اینه سکوت کنم تا خودش بیاد !؟؟ اگ بعد مدت طولانی نیومد چی !؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مشاور خوب نمیشناسم برم عزیزم میترسم بیخود هزینه کنم

باهاش خیلی راحت و با محبت صحبت کن ببین پی میبره به اشتباش یا نه بامغروری تورو مقصرمیدونه 

البته دیدت دوطرفه ومنطقی باشه نه فقط بدیهای اونو ببینی 

2804
باهاش خیلی راحت و با محبت صحبت کن ببین پی میبره به اشتباش یا نه بامغروری تورو مقصرمیدونه البته دیدت ...

هر بار منو مقصر میدونست الان دیگ نمی‌دونم چه واکنشی نشون بدم سکوت یا پیگیری اون ک کلا سکوت کرده 

هر بار منو مقصر میدونست الان دیگ نمی‌دونم چه واکنشی نشون بدم سکوت یا پیگیری اون ک کلا سکوت کرده

نه اینبارم باهاش حرف بزن بهش بگو من این مدلی سکوت کردنتو دوست ندارم بگو چون دوستت دارم اذیت میشم 

بگو زندگی که از اولش بخواد قهروسکوت طولانی باشه چن سال دیگه چی میشه 

نه اینبارم باهاش حرف بزن بهش بگو من این مدلی سکوت کردنتو دوست ندارم بگو چون دوستت دارم اذیت میشم بگو ...

نمیدونم شروع حرف زدنم چجوری باشه بدم میاد جواب نده قهر می‌کنه جواب نمیده

فقط اینو از الان بدون  زندگی یه شوخی نیست ک هروقت ک خواستی بزنی طرفتو خرد کنی بشکنی و انتظار داشته باشی خودشو باز برای تو بند بزنه بهتر از قبل . نه گلم زندگی بسیار بالا پایین داره اینی شما میگی خیلی جزئیه  اونم با اینکه علم اینو داری ک اوضاعش مرتب نیست بازم کمی صبرو تحمل نداری .

دیگه اونکه همه همینن هیچکسی کامل خوب نیس هیچکی هم کامل بدنیس

ینی سکوت کنم !؟؟؟ خیلی سر در گمم از اینکه هیچی نمیگه تلاشی نمیکنه الان میخام فراموشش کنم ولی از یجا میگم شایدم اشتباه باید ی حرکتی نشون بدم 

مردی که قهر میکنه یک تومن نمی ارزه، دوماد ما از ایناست که سرچیز بیخود قهر کنه با وجود دوتا بچه خواهرم به فکر طلاق،  دیگه خسته شده که همش بره سمتش، سر چیزهای بیخود یعنی واقعا بیخودها،  مثلا بچه موبایل میخواد نمیده بهش، خواهرم میگه سربه سرش نزار بده صداش درنیار، الان یک ماه قهر، خدامیدونه بازم چند ماه طول بکشه، اخلاق نمیتونی تغییر بدی ، به امید اینکه مشکلات مالیش کمتر بشه اخلاقش خوب بشه خودت گول نزن

2809