2777
2789
عنوان

اومدم روضه روسریم طلاییه ماته بقیه همه مشکی پوشیدن معذب شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 208 بازدید | 27 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

روضه گوش بده برا مام دعا کن ولش رنگ اونو

مرسی عزیزدل چشم بیادتونم 

هولوگرامی ام چندسال اینجابودم ولی کاربریم پرید ..خواننده خاموش بودم چندین سال.. خانواده دومم اینجاست

نه عزیزم مشکلی که نداره ولی کلا روضه هایی که میرن مشکلی یا تیره میپوشن ..یه جور احترام دیگه 

قبول باشه التماس دعا 

لطفا درخواست دوستی ندین ( دنبال یه دوست قدیمی میگردم مثل خواهر بودیم خیلی دلتنگش هستم ،دیدنش برام مثل یه آرزوی محال شده،اسمش خانم عزت درویش‌ علیزاده است💓 ،اگه همچین کسی رو می‌شناسید بهم معرفی کنید خدا خیرتون بده)
نه عزیزم مشکلی که نداره ولی کلا روضه هایی که میرن مشکلی یا تیره میپوشن ..یه جور احترام دیگه قبول باش ...

درسته انشالله دفعه بعد

هولوگرامی ام چندسال اینجابودم ولی کاربریم پرید ..خواننده خاموش بودم چندین سال.. خانواده دومم اینجاست

ایراد نداره عزیزم ب کسی هم ربط نداره ولی کلا وقتی روضه دعوتی بدون قراره برا ی معصوم عزاداری کنی اگ چ ...

درسته حق باشماست

والا شما رفتی روضه ، از من میپرسی ؟! ایام فاطمیه و شهادت خانم حضرت زهرا رو میگم

نزنی منو خخخ من ازکجا بدونم باید تقویم رو ببینم دعوت شدم احتمالا فرداس دیگه چون فهمیدم شب اخر روضه فرداس