2777
2789
عنوان

داستان زندگی دخترخاله مامانم🌿✨️

| مشاهده متن کامل بحث + 946 بازدید | 55 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805
میشه همسو زود بذاری باید برم غذا درست کنم

ما شامم خوردیم الان بعد شام یک کم دراز کشیدم😅😅😅

تحصیل کن؛ این بزرگترین لطفی است که میتوانی در حق خود کنی...  خانم معلم... مامان امیر و ثنا
ما شامم خوردیم الان بعد شام یک کم دراز کشیدم😅😅😅

نوش جان راحت شدی😂

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..

دی ماه سال 1402 دیاکو فوت میکنه و رعنا دیگه کلا از زندگی قطع امید میکنه و امیدشو از دست میده و طلاقشو از آرمان میگیره الان رعنا تحت درمان هستش تا بتونه اتفاق های بد زندگیشو فراموش کنه رکسانای مظلومم با دختر خالش زندگی میکنه(یبار با دختر خالش بردیمش پیشه پدرش)اما پدرش گفت این بچه ای من نیستش و ازش بدم میاد از اون روز دیگه نذاشتیم بچه رو ببینن و حالا اون بچه ام مثل مادرش یه غم خیلی عجیبی تویی وجودش داره....

مشاور یا شایدم وکیل و مربی آینده هستم درباره ای تکواندو سوالی داشتید فقط تگم کنید و لطفا سوال های بیخود نپرسید بنده دیگه حس ششم ام نیستم منو جایی تگ نکنید و این که من مادر سه تا گوگولی هستم در آینده اسم بچه هامم انتخاب کردم🥹✨️آریامهر_مانادانا_مانلی✨️🥹
اسی عکسشونو بزار

نمیشه که

مشاور یا شایدم وکیل و مربی آینده هستم درباره ای تکواندو سوالی داشتید فقط تگم کنید و لطفا سوال های بیخود نپرسید بنده دیگه حس ششم ام نیستم منو جایی تگ نکنید و این که من مادر سه تا گوگولی هستم در آینده اسم بچه هامم انتخاب کردم🥹✨️آریامهر_مانادانا_مانلی✨️🥹
چه سرنوشت تلخی💔

بله خیلی سختی کشید تو زندگیش

2810