2777
2789

سلام به همگی، من دختر ۲۲ ساله هستم. خیلی اتفاقی سونوگرافی سینه دادم و یه توده هست که گفتن بیوپسی بشه. من خیییلییی میترسم. خود بیوپسی چطوریه؟ بیهوش میکنن؟ من اینجوریم که خون هم میبینم غش میکنم

عزیزم بایردز چند زده برات؟؟؟

یک توده سالید
هایپواکو بیضوی شکل پارالل با پوست دارای جزء میکروکیستیک با حدود مشخص و ماکرولوبوله با ابعاد 15*10*8mm در ساعت
4 در mid zone برست چپ مشاهده شد(
BIRADS=4A
)

اینه عزیزم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

یک توده سالیدهایپواکو بیضوی شکل پارالل با پوست دارای جزء میکروکیستیک با حدود مشخص و ماکرولوبوله با ا ...

من بایردز چهار آ بودم مثل شما تودم هم کوچیک بود گفتن نمونه برداری دکتر جراحم گفت ماه دیگه سونو بده ماه بعذ سه میل رشد کر ده بود دکتر کفت نمونه نده بیا عمل کن برش دار بفرست پاتولوژی همین کارو کردم خدا رو شکر خوش خیم بود بایردزم دقیق مثل شما بود نگران نباش ببین نظر جراحت چیه بهش بگو عمل کنم بهتر نیست؟

خیلی نگران نباشید چیز راحتیه و زود تموم میشه 

بیهوش اینام‌ نمیکنن فقط با سوزن مخصوص یک نمونه برمیدارن بعد برداشتن شاید کمی درد داشته باشه ولی مادر من اون یک کوچولو درد رو هم نداشتن. 

ما گذشتیم از گناهِ دوستان، اما تو هم دشمنِ ما را نباید دوست می‌پنداشتی! 
من بایردز چهار آ بودم مثل شما تودم هم کوچیک بود گفتن نمونه برداری دکتر جراحم گفت ماه دیگه سونو بده م ...

ممنونم بابت راهنمایی خوبتون عزیزم خیلی لطف کردین.

من شهرستان هستم. یه جراح توی تهران پیدا کردیم قراره بیایم مطبشون.

خداروشکر که شما سالم بودین عزیزم.

تجربه شما از جراحی چطور بود؟ خیلی سخت بود؟

خیلی نگران نباشید چیز راحتیه و زود تموم میشه بیهوش اینام‌ نمیکنن فقط با سوزن مخصوص یک نمونه برمیدارن ...

ممنونم عزیزم که راهنمایی کردین. خداروشکر انشالله سلامت باشید.

ممنونم بابت راهنمایی خوبتون عزیزم خیلی لطف کردین.من شهرستان هستم. یه جراح توی تهران پیدا کردیم قراره ...

زنده باشی عزیزم، دوازده ظهر عمل کردم هشت شب مرخص شدم سخت نبود انشاءالله شما هم به سلامتی تموم میشه نگران نباش 

زنده باشی عزیزم، دوازده ظهر عمل کردم هشت شب مرخص شدم سخت نبود انشاءالله شما هم به سلامتی تموم میشه ن ...

چقدر عالی، خداروشکر، یه کمی خیالم راحت تر شد، ممنونم که توضیح دادین، انشالله که سلامت باشید همیشه❤️

بچه ها اگر به کسی کمک میکنه، من امروز بیوپسی سینه انجام دادم. قبلش لیدوکایین تزریق کردن، بعدشم اصصصلا دردی حس نکردم در حین کار. خیالتون از بابت درد حین کار راحت باشه