2777
2789
عنوان

یه دوازدهمی یه دانشجو یه کسی که دوازه وچهاردهساعت می خونه بیاد

| مشاهده متن کامل بحث + 248 بازدید | 41 پست
دانشجو ها خواهشاً بگین چیکار می کنین چطور می خونیناز 6 صبح تا 6 عصر بیدارم از 8 کلاس داریم تا 6 اون ...

روبیکا داری ؟ اگه اره بیا یک گروه میزنیم فقط شبا گزارش کار میدیم که مجبور شی بخونی 

دانشگاه تنها بديش اینه مجبور نیستی بخونی تلنبار میشه

ما جانی دپ هم بشیم باز همه میگن جانی دپ چی بود رفی بچسب ❤️ما باید درس بخونیم پولدارشیم عقده هامون بخریم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

روبیکا داری ؟ اگه اره بیا یک گروه میزنیم فقط شبا گزارش کار میدیم که مجبور شی بخونی دانشگاه تنها بديش ...

وای دقیقااااا

اگه سوال فیزیک و ریاضی زیر دیپلم داشتید میتونید منو‌ تگ کنید. سوالای زیستم بجز گیاهی جواب میدم💕

من کنکور ارشد دارم

متاهلم 

تایم خوندنم کمه

آرزومه مجرد بودم روزی شش ساعت با خیال راحت میخوندم

ولی نمیشه.

الانم میخوام‌یه دوری بزنم ذهنم آزاد بشه

بیام انشالله تا موقع خواب بخونم

(هرچند وسطش باید شام و ظرف و هزارکار دیگه بکنم😄)

{در نهایت همه تنهاییم...}            لطفا افراد زیر۲۰سال در تاپیک‌هایی که به تجربه نیاز دارن شرکت نکنن ممنونم.
من کنکور ارشد دارممتاهلم تایم خوندنم کمهآرزومه مجرد بودم روزی شش ساعت با خیال راحت میخوندمولی نمیشه. ...

واقعا درس خوندن با شوهر و...اراده قوی می خواد آفرین من  به پسره نگم با درس خوندنم مخالفت کنه عجیب نیست😂😂

ما جانی دپ هم بشیم باز همه میگن جانی دپ چی بود رفی بچسب ❤️ما باید درس بخونیم پولدارشیم عقده هامون بخریم

اگه پایه این بیایین گروه بزنیم بهتون تکنیک مطالعاتی یاد بدم😎

وای چقدر خوب اره حتما فقط اگه میشه تو برنامه ایرانی روبیکا چیزی باشه من vpn همیشه نمیگیره درست

ایتا بزنین منم باشم😕

فرق نمیکنه برای من ایرانی باشه فقط vpn نخواد

اگه پایه این بیایین گروه بزنیم بهتون تکنیک مطالعاتی یاد بدم😎

ایدی ایتا بده تا بهت پیام بدم گروه بزنیم

2810