2777
2789
عنوان

بعد زایمان کی رفتید ناخن گذاشتید

| مشاهده متن کامل بحث + 679 بازدید | 89 پست
از دست تو 🤣🤣 ووی اصلا بهش فک می‌کنم یخ میزنم از زایمان میترسم با سوند 😭😩😅 خیلی هم لوس و نو نور ...

از من بدتر نیستی که😂😂😂🍼شوهرت چند سالشه ؟ 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دخترم تو بهترین هدیه خدا به ما هستی 🍼🧸۱۴۰۳/۸/۱۷ دختر دار شدم 👩‍❤️‍👨

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وقت بگیر عزیزم مشکلی پیش نمیادبهداشت رو همه باید رعایت کنن چه اونایی که کاشت دارن چه اونایی که ندارن

اره بخدا 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اتفاقا دوست خودم بچه اش همش اسهال می‌شد حالش بد می‌شد ناخن کاشت هم نداره دکتر بهش گفت به بهداشتت برس ...

من که اصلا با کاشت ناخن مشکلی ندارم عاشق ناخن بلند و لاک زده هستم حالا چه ناخن خودت باشه چه کاشت 

ولی تمیزی ناخن تو زندگی معمولی که با افراد بزرگسال سر و کار داری تا زمانی که با نوزاد سرو کله میزنی فرق داره 

هم بدن نوزاد ضعیف تره و مستعد درگیری با مریضی های بیشتر هم احتمال حساسیت و الرژی رو بالا میبره 

بازم میگم هر کی یه سبک زندگی داره و طبق سبکی که داره پیش میره چون استاتر نظر خواستن عرض کردم که من بودم نمیرفتم چون مامان لنا مشکلی ندارن هر وقت خواستن میتونن برن

پس معلومه اصلا وارد نیستید من ۵ ساله ناخن میکارم بهتر از ناخن خودمه

عزیزم بچه خودته هرکاری دوست داری انجام بده 

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است 

سلام خوبی عزیزم بچه داری حالا به نظرت سخته یا آسون دخترت خوبه سزارین بودی شما یا طبیعی

سلام من چون بچه دوممه ، کلا بچه داری رو دوست دارم ولی سختی خودشو داره ممنون خوبه سزارین بودم 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

سلام من چون بچه دوممه ، کلا بچه داری رو دوست دارم ولی سختی خودشو داره ممنون خوبه سزارین بودم

خداحفظش کنه کوچولوتو🥺❤️

❤️‍🔥سه نفره شدنمون مبارک پسرم تاج سرم❤️‍🔥1403/6/2👶🏻
2810