2777
2789
عنوان

دلم برا نامزدم تنگ شده

374 بازدید | 20 پست

چقد دوری سخته 

ما بعد از ازدواجمون هم به واسطه شغلش کم همو میبینیم

بعد تا بهش اعتراض هم میکنم میگه خب در آینده تو شغلت رو بزار کنار بمون توخونه  تفریح کن استراحت کن من هروقت از کار میام راحت کنار هم وقت بگذرونیم 

این روزا خیلی دلم براش تنگ میشه 

تازه فرق بین یه رابطه سمی و تاکسیت رو با یه رابطه دو طرفه عمیق با مردی که واقعا دوستم داره رو میفهمم 

چقدر تو رابطه قبلی اذیت شدم و دم زدم و سکوت کردم اخرم گندش درامد 

آدم درست خیلی مهمه 

دعا کنین فرصت پیش بیاد این روزا همدیگه رو ببینیم💔

این روزا جذاب تر هم شده هر روزم که عکس می‌فرسته ویدیوکال میگیره اه 

😂😂😂😂

بازیچه تقدیرم ، فرسوده ایام 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همین حرفارو یا با پیا یا تلفنی بهش بگو سریع خودشو رسونده 😃

به خودش هنوز نمیتونم درست ابراز علاقه کنم 😂لال میشم  خجالت میکشم  

وقت هم نداره بخواد بیاد خیلی راهمون از هم دوره 

عشقتون پایدار 😍خوشحالم برات که بعد از اون تجربه قبلی، این حس شیرین رو تجربه کردی

مرسی عزیزم

ببین شیرینه ولی پر از چالشه  علاوه بر اون فاصله مکانی 

ما ارتباط مجازیمون هم خیلی کمه 

این اواخر اصلااا نیستش من اخرین بار دیشب باهاش حرف زدم در حد چند تا پیام اصلا آنلاین نشد ظهر داشتم پیام میدادم دیدم یهو آنلاین شد  دقیقا شمردم 15 ثانیه انلاین بود اونم سر ظهر بود که قطعا مطمعنم به خاطر کارش بوده عکسی چیزی رو کسی فرستاده براش 

اصلا نیستش این رابطه مجازیمون هم کمه 

خستس سرش شلوغه درس داره خوابش میاد عصبیه 

پر از ناراحتیه 

خیلی دلم میخواد یه سر برم بهش بزنم ولی خودمم وقت نمیکنم 

عشقتون پایدار 😍خوشحالم برات که بعد از اون تجربه قبلی، این حس شیرین رو تجربه کردی

از اونطرف خودم یهو انگار یکی پرتم میکنه تو تجربه های رابطه قبلیم چیزایی که سرم امده 

وای وای وای قلبم تیر میکشه یهو💔

مرسی عزیزمببین شیرینه ولی پر از چالشه علاوه بر اون فاصله مکانی ما ارتباط مجازیمون هم خیلی کمه این ا ...

دلتنگی سخته،به هر حال اونم مثل تو اذیت میشه ولی بالاخره این روزا هم میگذره و خاطره میشه

درسته نمیتونه زیاد آنلاین باشه اما همین که تو واسش پیام میدی میفهمه که به یادش هستی و شب که برگرده خوشحال میشه 

ارغوان، شاخه ی هم خون جدا مانده من... 
از اونطرف خودم یهو انگار یکی پرتم میکنه تو تجربه های رابطه قبلیم چیزایی که سرم امده وای وای وای قلبم ...

بنظرم تجربه های تلخ بعضی وقتا هم خوبه... باعث میشه در آینده قدر لحظات خوبمون رو بیشتر بدونیم و این فکرایی که یهو میاد تو ذهنت یه تلنگره که خداروشکر کنی که اون روزای سخت گذشته  

ارغوان، شاخه ی هم خون جدا مانده من... 
دلتنگی سخته،به هر حال اونم مثل تو اذیت میشه ولی بالاخره این روزا هم میگذره و خاطره میشهدرسته نمیتونه ...

نه منم زیاد پیام نمیدم تا وقتی خودش پیام نده 

مگر اینکه کاریش داشته باشم مثلا ظهر مامانش زنگ زده بود برا یه موضوعی خواستم باهاش هماهنگ کنم 

کارش اینجوریه که مثلا سه روز دو روز خونه نمیاد 

جوری هم نیست که بتونه از گوشی استفاده کنه تایم استراحتش میخوابه یا درس میخونه 

کلا برا جفتمون سخته