2777
2789

من به حدی تلخه که حالم بهم میخوره اصن نمی‌دونم چکار کنم . تا کی این وضعیت ادامه داره چکار کنم خوب شم

فقط 27 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی بچم صلوات می فرستی؟

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

2804

وای من 😑

هر چی میخوردم مزه ی زهر میداد .

فقط زغال اخته خوبم میکرد یکم .

تا ۶ و ۷ ماهگی اینجوری بودم

یه نفر فکر میکرد ایران ارث جدو آبادیشه ،بحرین و شوهر داد،یه نفرم ۸ سال تو جبهه جنگید تا ذره ای از خاک ایران دست اجنبی نیوفته ❤برایتان اینگونه آرزو میکنم: آن زمان که خداوند در محشر بگوید چه داشتی ؟حسین (ع)سر بلند کند و بگوید حساب شد .مهمان من است 💔🥲 خدای مهربونم ممنون که پسرمو سالم تو بغلم گذاشتی ❤️

میوه بخور خصوصا انار به گلابی سیب اینا بچه رو خوشگل میکنه سفید 

خانوم هستم 👸👨‍👩‍👦‍                 وقتی ریپ میزنی جوابتون نمیدم یعنی در حدی نیستی که باهات بحث کنم وقتمو از سر راه که نیاوردم با ی احمق دهن به دهن بشم 😎😆😆😆

من دوتا بارداری قبلم اشتهام تغییری نکرد.ولی سر این سومی با اشتها می‌شینم سر سفره با دومین قاشق انگار گوسفند درسته خوردم.همش دارم وزن کم میکنم.نمیدونم تا کی ادامه داره

کاربری دست سه نفره ...هر سه نفرشم خودمم🤪

من دهنم خشک میشد و لبام و انگار گلوم یچیزی گیر کرده صبح ها هم دهنم تلخ بود 

ادمس میجوییدم همش الان خوب شده خداروشکر 

فقط 8 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
از عالمی پرسیدند:خوب بودن را کدام روز بهتر است؟؟؟....عالم فرمود :یک روز قبل از مرگ!!.....دیگران حیران شدند و گفتند:ولی زمان مرگ را که هیچ کس نمیداند!!......عالم گفت:پس هرروز را روز آخر فکر کن!وخوب باش شاید فردایی نباشد♡...... اگه بتوانم مانع شکستن دلی شوم،،                                    بیهوده نزیسته ام....                                                        اگر بتوانم آلام زندگی دردناکی را تسکین دهم،،،                    بیهوده نزیسته ام.....                                                       یا بتوانم پرنده درمانده را به لانه برگردانم،،،                        بیهوده نزیسته ام.....                                                      محبت یک آرزوی قلبی است، که باعث میشود کارهای خوب انجام دهیم، حتی اگر پاداشتی دریافت نکنیم، صرف انجام آن کار ها شادی زندگی ماست،                                              خدا گفته اگه کاری نیکی  کردی و طرف جبران نکرد نگران نباش من برات یچیزای نگهداشتم تو بخاطر من نیک باشو نیکی کن فقط برای رضای خدا.... ♡☆
من دوتا بارداری قبلم اشتهام تغییری نکرد.ولی سر این سومی با اشتها می‌شینم سر سفره با دومین قاشق انگار ...

منم سه کیلو کم کردم 

فقط 27 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی بچم صلوات می فرستی؟

خیلی مونده تا اونجا برسم 😢

تا ۶ ماه وزن کم کردم فکر میکردم اصلا نمیتونم دووم بیارم مزه ی دهنت و عوض کن حالا من به غیر از این به بو هم حساس بودم وااای خیلی بد بود میومدم خونمون بالا میووردم هر بویی بهم میخورد 🤢ولی بالاخره تموم میشه دیگه حالا شاید برا سما انقد طول نکشه به دکتر بگو دارو میده از این آبنبات کوچیکا بذار دهنت مزه ش عوض بشه 

2809