این آقا از فامیلای دور من هستن و البته من خیلییییییلللییی روش کراشم قبلا توی دایرکت به بهانه اینکه منو عضو گروه تلگرامش کنه شمارمو گرفت و شماره خودش رو هم بهم داد و البته کلی هم باهام صحبت کردن از تعریف کردن از پدرم و اینکه چیکار میکنم و…تا اینکه توی تلگرام بهم پیام داد که من تا الان دختر عمو رضا رو ندیدم میشه عکستونو برام بفرستید منم گفتم من عادت ندارم عکسمو واسه کسی بفرستم(اینم بگم بهم گفت خب با سیکرت چت بفرست و من چون اون موفع نمیدونستم چیه این سیکرت چت بازم ممانعت کردم😂)
گذشت و گذشت من استوری میذاشتم اون همچنان لایک میکرد یا با یه ایموجی ریپلای میزد تا اینکه یه روز کلا پیجشو حذف کرد و بعدا فهمیدم ازدواج کرده🥲
تا یه هفته فقط کارم شده بود گریه که چرا اینقدر مغرور بازی در آوردم و از دستش دادم😔
خلاصه جونم براتون بگه که ایشون ازدواج کردن و من و اون همدیگه رو ندیدیم تا مراسم ختم دخترعموم که اونم اومده بود و خیلیم منو نگاه میکرد ولی خب نگاهش سنگین بود واسه دوستم که تعریفش کردم گفت از بس هوله و گذاشتش پای هیز بودن که مرد زن دار چرا باید چشمش به تو باشه
تا اینکه چند وقت پیش فهمیدم از خانومش جدا شدن و زندگی مشترکشون کلا دو سه ماه طول کشید و اهل فامیل میگفتن که چون زنش همش بهش شک داشته و بهش گیر میداده اینم اومده طلاقش داده
الان دوباره کار هر روز من شده چک کردن پروفش🥲
اینم بگم اصلا دختر فالو نمیکنه چه قبل ازدواجش و چه بعدش و حتی الانم که جدا شدن مگر اینکه دختری آشنا یا فامیل باشه و خودش فالوش کنه
الان من به سرم زده اکانت تلگراممو حذف کنم و بعدا یه اکانت جدید بزنم که واسش اعلان پیوستنم به تلگرام بره و پروفمو ببینه شاید فرجی بشه و دوباره برگرده😢
به نظراتتون احتیاج دارم هر انتقادی یا پیشنهادی دارین بگین لطفا🙏🏻🙏🏻🙏🏻