2777
2789
عنوان

به نظرتون بهش بگم ازش خوشم میاد😑

173 بازدید | 21 پست

این آقا از فامیلای دور من هستن و البته من خیلییییییلللییی روش کراشم قبلا توی دایرکت به بهانه اینکه منو عضو گروه تلگرامش کنه شمارمو گرفت و شماره خودش رو هم بهم داد و البته کلی هم باهام صحبت کردن از تعریف کردن از پدرم و اینکه چیکار میکنم و…تا اینکه توی تلگرام بهم پیام داد که من تا الان دختر عمو رضا رو ندیدم میشه عکستونو برام بفرستید منم گفتم من عادت ندارم عکسمو واسه کسی بفرستم(اینم بگم بهم گفت خب با سیکرت چت بفرست و من چون اون موفع نمیدونستم چیه این سیکرت چت بازم ممانعت کردم😂)

گذشت و گذشت من استوری میذاشتم اون همچنان لایک میکرد یا با یه ایموجی ریپلای میزد تا اینکه یه روز کلا پیجشو حذف کرد و بعدا فهمیدم ازدواج کرده🥲

تا یه هفته فقط کارم شده بود گریه که چرا اینقدر مغرور بازی در آوردم و از دستش دادم😔

خلاصه جونم براتون بگه که ایشون ازدواج کردن و من و اون همدیگه رو ندیدیم تا مراسم ختم دخترعموم که اونم اومده بود و خیلیم منو نگاه میکرد ولی خب نگاهش سنگین بود واسه دوستم که تعریفش کردم گفت از بس هوله و گذاشتش پای هیز بودن که مرد زن دار چرا باید چشمش به تو باشه

تا اینکه چند وقت پیش فهمیدم از خانومش جدا شدن و زندگی مشترکشون کلا دو سه ماه طول کشید و اهل فامیل میگفتن که چون زنش همش بهش شک داشته و بهش گیر میداده اینم اومده طلاقش داده

الان دوباره کار هر روز من شده چک کردن پروفش🥲

اینم بگم اصلا دختر فالو نمیکنه چه قبل ازدواجش و چه بعدش و حتی الانم که جدا شدن مگر اینکه دختری آشنا یا فامیل باشه و خودش فالوش کنه

الان من به سرم زده اکانت تلگراممو حذف کنم و بعدا یه اکانت جدید بزنم که واسش اعلان پیوستنم به تلگرام بره و پروفمو ببینه شاید فرجی بشه و دوباره برگرده😢

به نظراتتون احتیاج دارم هر انتقادی یا پیشنهادی دارین بگین لطفا🙏🏻🙏🏻🙏🏻

لایک نکننننن لطفا🙏🏻

طولانی بود واسه اولین بار نخوندم فکرم مشغول باشه متن طولانی بخونمم نمیفهمم ولی اول تو نگو از اون خوشت اومده کاری کن اون بگه 

تا با تو خندیدم خود را خدا دیدی از نسل خاکی ها خودت را جدا دیدی

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805
مردا همیشه به زن اولشون فک میکنناگ تو رو میخواس خب میومد می دیدت زیاد خودتو درگیر نکنمرد جماعت چیزی ...

خیلیا میگفتن واسه پول باهاش ازدواج کرده

لایک نکننننن لطفا🙏🏻

شاید اصن بخواد ب زن اولش برگرده

بعدم شاید تو بری سمتش زنش تحریک شه برگرده

انقد ازین موردا دیدم

مرد زن طلاق داده دیگ با پسر مجرد فرق داره

بترس و فرار کن از همه لحاظ

اون همه اولین بارهاشو تجربه کرده و عاشق زنشه حتی اگ حدا شده باشن

دیدم ک میگم

تازه اگ زنه ولش کرده باشه ک دیگ بدترینی مرده دوسش داره زنه رفته هروقتم بخواد برمیگرده این زنا شانس د ...

پس تکلیفه دل من چی میشه این وسط که سه ساله عاشقشم🥲

لایک نکننننن لطفا🙏🏻
خب اگه زن سابقشو دوست داشته باشه رد می‌کنه دیگه😐

بابا این زنشو طلاق داده به خاطر اینکه محدودش کرده و همش بهش شک داشته و حتی اجازه نمیداده با خونوادش رفت و آمد‌کنه

لایک نکننننن لطفا🙏🏻
خب اگه زن سابقشو دوست داشته باشه رد می‌کنه دیگه😐

ن مردا رد نمیکنن 

میان دوست میشن بعد که تاب هاشو خوردن زنشون تازه میفهمه حسادتشون تحریک میشه برمیگردن بهم

فقط باعث میشه اون دوتا بیشتر بهم نزدیک بشن و خودشم نهایتش شوت میشه 

ن مردا رد نمیکنن میان دوست میشن بعد که تاب هاشو خوردن زنشون تازه میفهمه حسادتشون تحریک میشه برمیگردن ...

خودت میگی عاشق زنش باشه

عاشق باشه تحت هیچ شرایطی قبول نمیکنه

2809