من مامان یه پسر ۵ ساله ام رفتار هاش مودی هستش یه دوره لجباز یه دوره پرخاشگر و یه دوره بد دهن الان این هر سه باهم رخ داده🫠
چشم ام رو که صبح باز میکنم باهم کلنجار میریم تا شب خیلی بهم مشت میزنه هر موقعی که اینکار رو میکنه دستاش رو میگیرم و جدی به چشماش خیره میشم و میگم ما حق نداریم آسیب بزنیم به همدیگه ولی هیچ نتیجه ای نداشته بر میگرده میگه دوست دارم بزنم وقتی اینو میگه من عصبی میشم و به شدت دعواش میکنم و اونم شروع میکنه به پرت کردن وسایل دیگه کلافه شدم اگه شما مشابه این موارد رو دارید ممنون میشم تجربه و نظریات تون رو بگید
داستان دست گرفتنو گفتی یاد اینا افتادم که میگه عروس ننم میشه میگه اره بعد پسره میگه تا همینجاشو بلد بودم
فقط 29 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار کاربری دست دو نفره ❌️دست دو شخصیتم هست ✅️ دست چند نفره❌️ لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.