2777
2789

بذاز

همونم که میگن، نگاهِ ظاهرش نکن...! تدریس زبان متوسطه اول و دوم، پایه ی قوی و گرامر اصولی😍😁 بهم پیام بده اگر دوست داری زبانت پیشرفت کنه و نمره 20 بگیری..🤗 قیمت هر جلسه کلاسم خیلی کمه🙄

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805

خودتی؟؟؟

ــ🌱سلام امیدوارم حال دلتون عالی باشه همیشه بخندین خوشحال باشین ناامید نباشین و خدای مهربون نور باشه توی زندگیتون:)🌱 من ۱۶ سالمه یه دختر خوش خنده مهربون و پر انرژیم و ۲۰ خرداد روز تولدمه😉😍😄 🌿"  ارادت خاص به امام حسین و شهدا دارم و یه چیزایی هم راجب  نذرهایی که حاجت میدن میدونم "🌿کلاس یازدهمم، رشتمم انسانیه و سال ۴۰۵ کنکور دارم، عاشق معلمی ام✨•یه سری مشکلات دارم برام دعا کنید حل بشه•✨🌼خیلی وقته نیاز دارم به یه خبر خوب یه خوشحالی زیاد یه اشک شوق از ته دل، که همه غم و غصه هامو بشوره و ببره از خوشحالی اون شب ندونم بخندم جیغ بزنم گریه کنم فقط بگم دیدی زهرا دیدی شد دیدی خدا صداتو شنید و فقط بگم خدایا شکررررتتتت💚😃🌱 ومیدونم اون روز نزدیکه ...🌺هیچ وقت هیچ وقت ناامید نباشین امیدتون رو از دست ندید و اینکه همیشه از خدا ارزوهای زیاد خواسته های بزرگ بخواین که خدا بهترینشو قسمتتون کنه چون خدای ما خدای غیر ممکن هاست و هیچی غیر ممکن نیست فقط کافیه خدارو صدا بزنی و ازش بخوای:)🌱•• اندکی صبر سحر نزدیک است🌌💙 • برام خیلی دعا کنید• آخر صبر سبزه💚🌱  "یاحق التماس دعا"

ای خودا....مهربون احساساتی مامانی ...

یه روزی مثل همین امروز  نه موی سپید داشتم نه غصه و دغدغه برای فردا .درست مثل امروز  دخترم بی دغدغه مست جوانیم بودم و  در اوج ...  اما الان من می دونم که چقدر زمان زود می گذره... پس  دخترا و پسرای  من قدر لحظاتون رو خوب بدونید ((مادری))

صاف وساده

مهربون

خودتونین؟؟🙄

خدایا خودمو به خودت میسپارم🦋آقایون محترم سایت،لطفا در خواست دوستی ندین...🙏🏻میشه برای رسیدن به اونی که میخوام یه صلوات بفرستی؟(هروقت فرستادی بگو منم برات بفرستم♡)❤ یاربّ تنها نظرت باشد پایان رنج هایم|❥

فک میکنم ساکته شخصیت درون‌گرا داره...از نظر مزاجی هم نمیدونم چرا یهو تو ذهنم اومد ک سرده🤣

فقط 13 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
چهارمین کاربریمه (جدیدالترکیده هستم)خدابعضیا رو افرید که تو نی نی سایت بقیه رو بترکونن خداقوت پیغمبرای سایت😐🤌 شاید قرار نیست بهم نی نی بدی پس بهتره انقدر التماستو نکنم🙂❤️ خودت ک دیدی اوضاعو ....!! تیکربارداری نیست!! به بارداری تو این ماه امیدداشتم زدم که جلو چشمم باشه که اگ واقعا باردار میبودم الان چندوقتم میشد😔💔 یاامام رضا زائرخودت جوراب بچه نذری رو داد یهویی پس چرا هیچی نشد؟؟؟ 

و منی ک فکر کردم استارتر عکس خواستگارش گذاشتههه😵‍💫

فقط 13 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
چهارمین کاربریمه (جدیدالترکیده هستم)خدابعضیا رو افرید که تو نی نی سایت بقیه رو بترکونن خداقوت پیغمبرای سایت😐🤌 شاید قرار نیست بهم نی نی بدی پس بهتره انقدر التماستو نکنم🙂❤️ خودت ک دیدی اوضاعو ....!! تیکربارداری نیست!! به بارداری تو این ماه امیدداشتم زدم که جلو چشمم باشه که اگ واقعا باردار میبودم الان چندوقتم میشد😔💔 یاامام رضا زائرخودت جوراب بچه نذری رو داد یهویی پس چرا هیچی نشد؟؟؟ 
2809