2777
2789
عنوان

تسبیح بگیر دستت بیا🥲📿

| مشاهده متن کامل بحث + 1151 بازدید | 124 پست
ممنونم گلم 😘فدات

😚😚😚😚

🇵🇸 القدس لنا ...  ابد در پیش داریم 💚این مرده دل ...💔این خسته جان.... 😔 دارد تمنای تو را یا صاحب الزمان عج الله ❤ دوستای عزیزم اگه دوست داشتید بگید تاپیک های مهدوی تگتون کنیم ❤  اللهم عجل الولیک الفرج به حق زینب کبری سلام الله علیها🤲🏻🥀درد بی درمان شنیدی؟! حال من یعنی همین 💔بی تو بودن درد دارد... میزند من را زمین 😭 یا صاحب الزمان عج الله ادرکنی 

منم خیلی دعا کتین خیلی این روزا احتیاج دارم

ان شاء الله حاجت روا شی عزیزدلم🥺🌹

اگه دوست داشتی بقیرو هم دعا کن لایکشون کن که ذوق کنن🥲💚

النَّاسُ نِیَامٌ فَإِذَا مَاتُوا انْتَبَهُوا(مردم در خواب‌اند و زمانی که بمیرند بیدار می‌شوند)

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

الهی همه ی مردم کشورم تو دلشون هیچ غمی نباشه،الهی سفره هیچکس کوچیک نشه،الهی عاشقا بهم برسن و خوشبخت بشن❤️مرسی تگم کردی عزیزم🥹🧡

برای حل شدن مشکلاتم و سلامتی خودم و خانوادم  ی صلوات از ته دلت میفرستی؟ خدا عاقبت بخیرت کنه❤❤🥺
2804
[QUOTE=360784558]ان شاء الله حاجت روا شی عزیزدلم🥺🌹 اگه دوست داشتی بقیرو هم دعا کن لایکشون کن که ذو ...

ممنونم مهربون لطف میکنی🥺🌹

النَّاسُ نِیَامٌ فَإِذَا مَاتُوا انْتَبَهُوا(مردم در خواب‌اند و زمانی که بمیرند بیدار می‌شوند)

@ظهور313 به نیت حاجت دلتون هدیه به آقا جانمون اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 💚

برای سلامتی خودمون و خانوادت 

صلوات فرستادم 

خیر دنیا و آخرت نصیب شما 💖

«عشق_بی_نشان ♥لبیک یا صاحب الزمان🤚»تمام وجودم سرشار از یقین به خـــــــــــدا وظهـــــــور شماست.«اللّهم عجـــــــــــل لولیک الفرج» 
الهی همه ی مردم کشورم تو دلشون هیچ غمی نباشه،الهی سفره هیچکس کوچیک نشه،الهی عاشقا بهم برسن و خوشبخت ...

الهی آمییین🥺🌹🌹

ان شاء الله حاجت روا باشی قشنگم🥺💚

اگه دوست داشتی برای بقیه صلوات بفرست لایکشون کن ذوق کنن🥲

برای سلامتی خودمون و خانوادت صلوات فرستادم خیر دنیا و آخرت نصیب شما 💖

قشنگم حاجت روا باشی ان شاء الله🥺💚

اگه دوست داشتی برای بقیه هم صلوات بفرست لایکشون کن ذوق کنن🥺💚

عزیزم برات صلوات فرستادم از خدا برات اونیو میخام که تو دلته❤

امیدوارم تن خودت و عزیزانت 

از بلا ها و فتنه های آخر زمان دور 

باشه و نور خدا مهمان قلب مهربون تون 🌹

«عشق_بی_نشان ♥لبیک یا صاحب الزمان🤚»تمام وجودم سرشار از یقین به خـــــــــــدا وظهـــــــور شماست.«اللّهم عجـــــــــــل لولیک الفرج» 
عزیزم برات صلوات فرستادم از خدا برات اونیو میخام که تو دلته❤

سلام قشنگم ان شاء الله حاجت روا باشی🥺🌹

اگه دوست داشتی برای بقیه هم صلوات بفرست لایکشون کن ذوق کنن🥲💚

الهی آمییین🥺🌹🌹ان شاء الله حاجت روا باشی قشنگم🥺💚اگه دوست داشتی برای بقیه صلوات بفرست لایکشون کن ...

مرسی قشنگم ❤️ 🥹 

به نیست سلامتی و عاقبت بخیری همه نی نی سایتی ها

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

برای حل شدن مشکلاتم و سلامتی خودم و خانوادم  ی صلوات از ته دلت میفرستی؟ خدا عاقبت بخیرت کنه❤❤🥺
مرسی قشنگم ❤️ 🥹 به نیست سلامتی و عاقبت بخیری همه نی نی سایتی هااللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فر ...

🥺❤️❤️🌹🌹

مرسی قشنگم ❤️ 🥹 به نیست سلامتی و عاقبت بخیری همه نی نی سایتی هااللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فر ...

به نیت

2809