2777
2789
عنوان

تسبیح بگیر دستت بیا🥲📿

763 بازدید | 77 پست

برای هم دعا کنیم؟

یه کامنت بزار و برای هرکس که کامنت گذاشته حداقل یک صلوات بفرست،لایکش کن که خوشحال شه🥲🤍

ثوابش رو هم هدیه کن به ۱۴ معصوم💚

✨️«پیامبر گرامی اسلام صلی‌الله علیه و آله و سلم»:

إِذا دَعا أْحَدُكُمْ فَلْیعُمَّ، فَإِنَّهُ أَوْجَبُ لِلدُّعاءِ.

وقتی یکی از شما دعا می‌کند دعای او همگانی باشد (همراه با دیگران دسته‌جمعی دعا کنند). دعای همگانی زودتر به اجابت می‌رسد.

✨️«امام جعفرصادق علیه‌السلام»:

مَن قَدَّمَ اَربعینَ رَجُلاً مِن اخوانِهِ فَدَعا لَهُم ثُمَّ دَعا لِنَفسِهِ اُسُتجیبَ لَهُ فیهِم وَ فی‌نَفسِهِ.

کسی که پیش از خود برای چهل نفر برادر مؤمن دعا کند دعای او هم دربارة آنان و هم دربارة خودش مستجاب می‌گردد.

النَّاسُ نِیَامٌ فَإِذَا مَاتُوا انْتَبَهُوا(مردم در خواب‌اند و زمانی که بمیرند بیدار می‌شوند)

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

2805

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم❤

التماس دعا از همه ی شما مهربونا❤🥰😘

خدایا خودمو به خودت میسپارم🦋آقایون محترم سایت،لطفا در خواست دوستی ندین...🙏🏻میشه برای رسیدن به اونی که میخوام یه صلوات بفرستی؟(هروقت فرستادی بگو منم برات بفرستم♡)❤ یاربّ تنها نظرت باشد پایان رنج هایم|❥

خواستگار قبلیم دوباره بیاد خواستگاریم

اگه به خیر و صلاحه 

«من گاهی به این دخترها و پسرهایی که می‌آمدند خطبه‌ عقدشان را می‌خواندم، می‌گفتم خیلی از خانم‌ها هستند که شوهرهای شان را اهل بهشت می‌کنند؛ خیلی خانم‌ها هم هستند که شوهران شان را اهل جهنم می‌کنند؛ دست آن‌هاست. البته مردها هم عیناً همین نقش را دارند.   ✨حسینِ زمانه مهدی (عج) است، امام مان را یاری کنیم✨
دیگه اعتقاد ندارم🙃

فدات شم اینجوری نگو .دست از توکل و دعا برندار قشنگم🥺🤍نتیجشو میبینی عزیزدل

النَّاسُ نِیَامٌ فَإِذَا مَاتُوا انْتَبَهُوا(مردم در خواب‌اند و زمانی که بمیرند بیدار می‌شوند)

خوشگلا اگه دوست داشتین تشریف بیارین🥲🔥

@گل_پاییز_ام    

@لیلی_آگان    

@sahel_lull    

@سابارانو    

@وحشی_زیبا۲    

خوشگلا اگه دوست داشتین تشریف بیارین🥲🔥@گل_پاییز_ام @لیلی_آگان @sahel_lull @سابارانو @وحشی_زیبا۲

ممنونم گلم به هر چی که میخوای برسی، 

منتظر یه خبرم🥲 و خوشبختیم ، مستقل شدنم 

_________________________________________________________ اشنا بشیم؟ نه ممنون من درگیر اینم با همینایی که آشنا شدم چطور ناآشنا بشم 😸👌🏻 عجب دریای سحر امیزیه غمای عالم 🥀

عزیزای دل اگه دوست داشتین بیاین🥲📿

@هر_سقوطی_پایان_نیس    

@دختر_اکلیلی20    

@بانویتابستون۷۱    

@queenمریم    

@آنالیزا    

خوشگلا اگه دوست داشتین بیاین🥹

@نخودچی1403‍ 

@عمه_بلقیس00‍ 

@dokhtareasemun‍ 

@golbanoo79

@za_eb    

2809