2777
2789
چیزی که تو سرنوشتمه و خدا برام نوشته اجباره و من بخوام و نخوام باید بپذیرمش و قبولش کنم (چه خوشم بیا ...

ازدواج منظورته؟

با کسی ازدواج نکن که دوسش نداری چون هرروز میمیری و زنده میشی

پزشکی جان تو حسرت شدی واسم و تمام دلخوشی های زندگیمو ازم گرفتی💔تو آرزوی بچگیم بودی و من خودمو با تو و روپوش سفید و مطب و بیمارستان و دانشگاه پزشکی کللللی تصور کرده بودم،تو نیازم بودی،علاقم بودی،آینده ام بودی و پایه های ساختن زندگیم اما....
چند سالته؟؟ من ۲۱مستقل که چه عرض کنم شاغلم ولی اونقدر مستقل نیستم که کاملا ازشون جدا بشم.همچنان وابس ...

۳۰ سالمه💔

بیکارم هستم

بخاطر همین میگم اوضاعم بده

خوبه خداروشکر،میتونی پول جمع کنی و امید داری در آینده مستقل بشی

پزشکی جان تو حسرت شدی واسم و تمام دلخوشی های زندگیمو ازم گرفتی💔تو آرزوی بچگیم بودی و من خودمو با تو و روپوش سفید و مطب و بیمارستان و دانشگاه پزشکی کللللی تصور کرده بودم،تو نیازم بودی،علاقم بودی،آینده ام بودی و پایه های ساختن زندگیم اما....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

۳۰ سالمه💔بیکارم هستمبخاطر همین میگم اوضاعم بدهخوبه خداروشکر،میتونی پول جمع کنی و امید داری در آینده ...

نه والا هیچ امیدی ندارم

غصه نخور خدای ما هم بزرگه

تو چرا ازدواج نکردی؟

هزارمین کاربری 😬😬😬 
بحث سرنوشت برای ازدواج خیلی مسخرست اکثرا برای قانع کردن خودشون میگن شما فرض کن بشین خونه سرنوشت یه آ ...

من حرفتونو کامل قبول دارم تازه امروز یه اتفاقی برام افتاد فهمیدم میگن خدا مراقب ماست همش دروغه خدا حواسش به ما نیس ...

یه سوال منظورتون از اجتماع دقیقا چه جور جاهاییه ؟ دانشگاه مورد مناسبی نیس بیرونم نمیتونم زیاد برم جایی که هستیمم موردای خوبی نیس فامیلای خوبی هم نداریم اونایی که خوبنم بخاطر شرایط بد خانواده پا پیش نمیزارن 

کافه هم که زیاد نمیرم پولشو ندارم دوستای خوبی ندارم که باهاشون برم هروقتم میرم اصلا پسر نیس نمیدونم چرا اینم از شانس من 

نه والا هیچ امیدی ندارمغصه نخور خدای ما هم بزرگهتو چرا ازدواج نکردی؟

آدم خوبی نیومد

من حرفتونو کامل قبول دارم تازه امروز یه اتفاقی برام افتاد فهمیدم میگن خدا مراقب ماست همش دروغه خدا ح ...

چه رشته ای هستین؟ اگه دانشگاه دولتی و سطح بالا هستین که مورد خوب زیاد هست . اجتماع منظورم دانشگاه، سرکار و همین دوستهای خوب و گاهی اوقات وقت گذروندن باهاشون و... هست . 

کاربر جدید نیستم کاربری قبلیم تعلیق شد.یاد بگیرین چه اینجا چه در دنیای واقعی به کسی نگین  خوش بحالت این کلمه پر از انرژی منفی هست . یاد بگیرین توی تاپیک هایی که حس خوب دارن پارازیت نباشید حس بدتون رو توی اون تاپیک نگید. 
چیکار کنم پس بترشم ؟ که مردم بگن کسی نبود بگیرتش اونی که من میخامش منو نمیخاد

🙄🙄

اگه اونی که میخوای نیست حداقل یکیو بگیر که ۵۰ درصد قبولش داری بتونی دوسش داشته باشی بتونی باش راحت باشی تا رابطه رو تحمل کنی تا بتونی نگاش کنی

اونموقع دیگه حرف مردم به کارت نمیاد

میاد ایشالاخبری خوشی بود حتما خبرم کن

مرسی عزیزم

نمیدونم والا خبر خوش تو زندگیم هست یا نه دیگه😅دارم ناامید میشم

منم تو شرایط بد مالیم روحیم داغونه بیکارم خواستگار ندارم پشت سرم حرفه

من و خواهرمم بدتر از شما

اما ابدا زیر بار ازدواجی که بخاطر حرف مردمه نمیرم چون میدونم خودمو دارم میفرستم برای اعدام

ازدواج سخته رابطه سخته تحمل مرد سخته باید بتونی دوسش داشته باشی تا دوام بیاری البته این نظر منه

نشو آدم به امید زنده اس مجبوریم تحمل کنیم

خدا بزرگه خواهر

ان شاءالله شما هم برسید به اونی که لایقتونه عزیزم

هنوز سنی نداری کلی فرصت داری نگران نباش

2810