2777
2789

از ختمی یا ذکری چیزی معجزه دیدین تو ناامید ترین شرایطتون اگه دوس داشتین بگین معجزه چی بوده 

تو رو خدا اگه شده یه صلوات اگه دوست داشتی بفرست حاجتمو بگیرم🌹

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من قبل ازینکه پای سحر و جادو ب زندگیم باز شه از زیارت عاشورا نتیجه دیدم دروغ نگم اونموقع کمک های مالی میکردم ب خونواده های فقیر

فقط ۶روز زیارت عاشورا خوندم امام حسین شخصا اومد بهم گفت چه مشکلی داری الهی قربوننننن ۱۴ معصوم بشم انقد زود ب داد ادما میرسن ما قدر نمیدونیم 

چندسال پیش میگفتن بچه ابجیم مشکل داره باید سقط شه چقدر حالمون بد بود خودم یه نذری انجام دادم بعد خواهرم

رفت یه دکتر دیگه گفت سالم سالمه

سر بچه داداشمم میگفتن تنفس مشکل داره رفت توی دستگاه دوباره اون نذر انجام دادم حالش خوبه و ماشالا جفتشون الان سالمن🥹😍

حال روحی خوبی ندارم،میشه‌ دعا کنید خدا معجزه‌ای‌ بکنه‌ به‌ حال‌ دل‌ شکسته‌ام؟ 🙂❤️‍🩹
من قبل ازینکه پای سحر و جادو ب زندگیم باز شه از زیارت عاشورا نتیجه دیدم دروغ نگم اونموقع کمک های مال ...

خوش  به سعادتت  برا منم دعا کن اگه میشه

چندسال پیش میگفتن بچه ابجیم مشکل داره باید سقط شه چقدر حالمون بد بود خودم یه نذری انجام دادم بعد خوا ...

توروخدا بگو چ نذری بود 

برا منم دعا کن لطفا

خداروشگر عزیزم🌹❤

توروخدا بگو چ نذری بود برا منم دعا کن لطفاخداروشگر عزیزم🌹❤

این نذر دلی بود یعنی از خودم دراوردم یه جورایی

به خدا گفتم از روزی که حاجت روابشم تا سال دیگه همون روز ۱۰۰تاصلوات و یک ایت الکرسی میخونم

چشم فداتشم❤️

حال روحی خوبی ندارم،میشه‌ دعا کنید خدا معجزه‌ای‌ بکنه‌ به‌ حال‌ دل‌ شکسته‌ام؟ 🙂❤️‍🩹

یکی از دوستان نماز حضرت زهرا رو خونده بود بعد بی‌خبر از همه جا خیانت شوهرش رو شده بود حتی فکرشم نمیکرد که شوهرش خیانت کنه واین باعث شد زود متوجه بشه و زندگیشو نجات بده

ببخشید چ نذری

این نذر دلی بود یعنی از خودم دراوردم یه جورایی

به خدا گفتم از روزی که حاجت روا بشم تا سال دیگه همون روز ۱۰۰تاصلوات و یک ایت الکرسی میخونم

2810