2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

گفتم شاید تغدیه هم تاثیر داره

تغذیه هم مهمه مثلا من قهوه مصرف میکردم روزی چندتا فنجون  فشارم می‌رفت بالا خون ریزی میکردم یعنی همون هماتوم نمی‌دونستم البته باردارم که قهوه میخوردم

تغذیه هم مهمه مثلا من قهوه مصرف میکردم روزی چندتا فنجون فشارم می‌رفت بالا خون ریزی میکردم یعنی همون ...

وااااای دختر پ نمیدونی قهوه سقط میاره 

اصلا چایی هم من نمیخورم وقتی دلم خیلی بخاد کم رنگی ماهی یبار شاید بخورم

2805
ممنون که جواب میدی عزیزم من خیلی استرس دارم همش میترسم دردش زیاد باشه نتونم تحمل کنم

دیگه فکر کن سرما خوردی تب لرز داری پریودم هستی بیشترین سختی ممکن همینه نهایت نه ساعت طول بکشه  ،ولی زودتر برو سقطش  کن راحت بشی اینطوری از نظر روحی ذهنی داغون میشی که طولش میدی

وااااای دختر پ نمیدونی قهوه سقط میاره اصلا چایی هم من نمیخورم وقتی دلم خیلی بخاد کم رنگی ماهی یبار ش ...

😑آخه نمی‌دونستم باردارم که 

خدایی چایی هم ؟؟؟؟

من عطش دارم چایی نخورم چی بخورم پس🥴

دیگه فکر کن سرما خوردی تب لرز داری پریودم هستی بیشترین سختی ممکن همینه نهایت نه ساعت طول بکشه ،ولی ...

باشه عزیزم فردا صبح میرم ان شاالله

ممنون که با حوصله جوابمو دادی😘😘❤️❤️❤️🌹🌹

پروفایل عکس خودم نیست
😑آخه نمی‌دونستم باردارم که خدایی چایی هم ؟؟؟؟من عطش دارم چایی نخورم چی بخورم پس🥴

بخدا من از قبل بارداری سالم خوری میکردم 

چایی هم خیلی کم 

بیشتر دمنوش میخوردم

باید خیلی رعایت کنی چی میشه اخه ی مدت نخور

چندتا بچه داری؟

باشه عزیزم فردا صبح میرم ان شااللهممنون که با حوصله جوابمو دادی😘😘❤️❤️❤️🌹🌹

ببخشید یعنی شما الان ی بچه ک قلب نداره تو شکمت هست؟؟و شما هنوز سقط نکردین؟

باشه عزیزم فردا صبح میرم ان شااللهممنون که با حوصله جوابمو دادی😘😘❤️❤️❤️🌹🌹

راستی من دیر و بد  سقط بودم بعضی ها که قبلاً زایمان داشتن خیلی راحت تر از من سقط کردن رفتن خونشون بدون بقایا ، انشاالله که خیلی خیلی راحت باشه برای شما هم♥️🌹

ببخشید یعنی شما الان ی بچه ک قلب نداره تو شکمت هست؟؟و شما هنوز سقط نکردین؟

آره عزیزم یک هفته پیش سونو دادم گفت قلب نداره برو سقط کن

اما رفتم دکتر گفت یه هفته دیگم صبر کن شاید تشکیل شد

امروز جای دیگه رفتم سونو باز گفت قلب نداره و از هفته پیش تا الان هیچ رشدی نکرده

پروفایل عکس خودم نیست
راستی من دیر و بد سقط بودم بعضی ها که قبلاً زایمان داشتن خیلی راحت تر از من سقط کردن رفتن خونشون بد ...

من دو تا زایمان داشتم قبلا ولی هر دو سزارین بودم 

الان چون هیچ‌لکه بینی و درد و ... ندارم نگرانم میگم نکنه با قرص هم نیفته

پروفایل عکس خودم نیست
آره عزیزم یک هفته پیش سونو دادم گفت قلب نداره برو سقط کناما رفتم دکتر گفت یه هفته دیگم صبر کن شاید ت ...

یعنی متوجه رشدش تو سونو میشن؟؟بچه تو این ماها خو رشدنداره 

برو برای اطمینان ی سونو خوب جای معتبر

2810