2777
2789
عنوان

دیگه روم نمیشه برم اندرزگو‌ از بس میرم 🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 290 بازدید | 33 پست
وای چه خوب که اینا رو گفتی بهم فدات شم دوستم میگه اینجا جای دختر نیست برا دختر مناسب نی عین مسیر اخه ...

شما، جلب توجه نکن

رفتار مناسب، پوشس مناسب

تمام

اصلا کسی جرعت نداره راجع بهت فکر کنه

خودت خوب باشی، کسی کاریت نداره❤

موهام فِرِ بُلَند، اونقدر گُلَم کَسی دلش نمیخواد بره هُلَند. 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

روزی هزار نفر اونجا رد میشن. اصن شاید مسیر خونت باشه‌. چه فرقی داره؟ به چه چیزهایی فکر میکنی کارتو ب ...

فدات‌ بشم من چشم حتمااااا‌ اگه تهران هستی و دسترسی

داری حتمااااا‌ برو اینجا میگن‌ خیلی حاجت میده 🥺 

دعا کن‌منم حاجت روا بشم اونقدر اعتماد به نفسم‌ پایینه‌  و خجالتی ام همه اش میترسم میگم نکنه اینا بگن‌ چقدر این فلانه‌ فیساره‌ 

کاش اینجوری نبودم 

نعنا‌ دیگه بوی‌ نعنا‌ نمیدی‌ ….                                               بی بی یادته‌ گفتم نامزد‌ کرده گفتی خدارو چه دیدی شاید شد ولی بی بی فقط تو دلت‌ روشن بود دل منو ندیدی که دلم قد‌ یه دریا‌خون شد از غضه‌ بی بی ………………. بی بی هم تو رفتی و هم اون  حالا  اون داره پدر میشه و من هنوز دخترم❤️‍🩹 عاشق پروفایلمم‌  
شما، جلب توجه نکنرفتار مناسب، پوشس مناسبتماماصلا کسی جرعت نداره راجع بهت فکر کنهخودت خوب باشی، کسی ک ...

فدات شم چشم حتمااا‌ به خدا اونجا اونقدر همه خوشگل و دافن‌ عر قدمی

که بر میدارم‌ میگم وای منم کاش مث‌ اینا خوشگل بودم 😂

نعنا‌ دیگه بوی‌ نعنا‌ نمیدی‌ ….                                               بی بی یادته‌ گفتم نامزد‌ کرده گفتی خدارو چه دیدی شاید شد ولی بی بی فقط تو دلت‌ روشن بود دل منو ندیدی که دلم قد‌ یه دریا‌خون شد از غضه‌ بی بی ………………. بی بی هم تو رفتی و هم اون  حالا  اون داره پدر میشه و من هنوز دخترم❤️‍🩹 عاشق پروفایلمم‌  
منم توهم اینو دارمیه مسیرو میرم فک میکنم همه میگن وای این چرا اینقدر میاد اینجا

اره دقیقا 

تازه همه اش می گم الان می گن چقدر ام زشته بزرگ‌ترین مشکل من قیافه اس نمی‌دونم چرا اینجوری ام خیلی ام خجالت می کشم 

والا از کنار تعویض روغنی ها میری اونجا هم گاراژدارها نگاه میکنن 🤧😂

تازه مامانم برگشته میگه وایسا‌ یه روز منم بیام باهم بریم 

همینم‌‌. مونده مامانمو‌ از اون مسیر ببرم ببینه چقدر همه اش اینجوریه منو دعوا کنه که چرا میای میری 

مثل‌ بچه ها😑😂

فدات‌ بشم من چشم حتمااااا‌ اگه تهران هستی و دسترسی داری حتمااااا‌ برو اینجا میگن‌ خیلی حاجت میده 🥺 ...

خونه مادرشوهرم نزدیک اونجاست. ولی من باردارم جای شلوغ نمیرم. خیلی دلم گرفته. بارداریم با ورشکستگی شوهرم همزمان شد. دعا کن اگه تونستی ممنونم ازت❤️

مامان منم مثل شما خجالتیه ولی سعی کن کلاس زیاد ثبت نام کنی خجالتت بریزه 

خوب تاکسی یا ون سوار شو پیاده نرو

دیگه سرد میشه سخت تره

بهتره ۴۰روز بری تا زودتر تمام شه

یا صبح برو بیابیرون ۱ساعت بعد برو اینطوری حساب کن ۴بار بری داخل امام زاده در یک روز

شهیدقاسم سلیمانی❤️:قدس❤️با پرچمداری شیعه آزاد خواهد شد

خونه مادرشوهرم نزدیک اونجاست. ولی من باردارم جای شلوغ نمیرم. خیلی دلم گرفته. بارداریم با ورشکستگی شو ...

وای چقدر خوبه 

یه خانومه گفت خواب دیده سر مزار شهدای اینجا‌ کلی شکلات هست و یعنی حاجت میدن گفت خواهرش سرطان داره و نذر کرده اونم ۴۰ بار بیاد میگفت این یه نشونه بود 

حتما براتون دعا می کنم عشقم 

خوب تاکسی یا ون سوار شو پیاده نرودیگه سرد میشه سخت ترهبهتره ۴۰روز بری تا زودتر تمام شهیا صبح برو بیا ...

اره عزیزم تاکسی و. ون‌ داره ولی من چون از مسیر دور میام با مترو ام نذر‌ کردم پیاده برم 

خدا کنه حاجت امو بگیرم دعا کن برام تورو خدا 

عاشق اونجا ام  این چهل روز رو هم  نذر‌ کردم که بهانه ایی‌ بشه برای رفتیم به اونجا و قطع نشه این کار کاش یه خونه بهم بدن نزدیک اونجا من چی می خوام دیگه از خدا 

به قدری اونجا رو دوس دارم 

من اعتقادات‌ ام خیلی ضعیفه ولی اونجا رو عاشقش ام عاشقانه‌ دوسش دارم 😭

اره دقیقا تازه همه اش می گم الان می گن چقدر ام زشته بزرگ‌ترین مشکل من قیافه اس نمی‌دونم چرا اینجوری ...

شده خودتم درمورد یکی دیگه همچین فکری داشته باشی؟؟

مثلا بگی وای این چرا همش اینجاست یا بگی فلانی چقدر زشته

پیش به سوی پوستی عالی و زیبا 
اره عزیزم تاکسی و. ون‌ داره ولی من چون از مسیر دور میام با مترو ام نذر‌ کردم پیاده برم خدا کنه حاجت ...

حاجت رواباشی ان شاالله و دست پربرگردی

اگر حاجت نگرفتی ناامید نشو یا باهاشون قهر نکن

شهیدقاسم سلیمانی❤️:قدس❤️با پرچمداری شیعه آزاد خواهد شد

شده خودتم درمورد یکی دیگه همچین فکری داشته باشی؟؟مثلا بگی وای این چرا همش اینجاست یا بگی فلانی چقدر ...

از نظر من همه زیبان‌ جز خودم 

من حتی یه عکس نمی تونم‌ از خودم بگیرم 😔 اونجا ام میرم بقیه ارو میبینم همه اش می گم وای من چقدر زشتم 😭😭😭

حاجت رواباشی ان شاالله و دست پربرگردیاگر حاجت نگرفتی ناامید نشو یا باهاشون قهر نکن

وای نه خدا کنه حاجت بگیرم اونقدر‌ از همه جا دست خالی برگشتم که نا امید نا امید ام سر همین اعتقادات‌ ام داغون شده😭😭😭😭😭