2777
2789
عنوان

🧜‍♂️چرچیلم🧜‍♂️اگه اجازه بدید یه تاپیک بزنم

| مشاهده متن کامل بحث + 819 بازدید | 191 پست
🤣🤣🤣🤣🤣🤣اگه واسه اون تفففف سفارشی بندازم🤣

اره خلط دار بنداز میمیرع براش خخخخخ

اکیپ سوگولی های سایت#هر کی درخواست بده ماااااادررررشو ..... مث مادر خودم دوست دارم ولی پددددرررررررشو‌ درمیارم،😝😝

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اره خلط دار بنداز میمیرع براش خخخخخ

جووون البته عخشم دهنیمو میخوره ولی تف تا حالا بهش نگفتم ببینم تو چاییش تف کنم میخوره یا نه🤣🤣🤣

اکیپ سوگولی های سایت 😍 گنجشک های درنده https://daigo.ir/secret/9647343337

2804
جووون البته عخشم دهنیمو میخوره ولی تف تا حالا بهش نگفتم ببینم تو چاییش تف کنم میخوره یا نه🤣🤣🤣

میخوره میخورع چندش تراشم میخوره خخخخ

اکیپ سوگولی های سایت#هر کی درخواست بده ماااااادررررشو ..... مث مادر خودم دوست دارم ولی پددددرررررررشو‌ درمیارم،😝😝

@مامان_پسرکوچولو هووی ننه آرمان کجایی بیا دیگه آرمان اومد ما رو گزاشتی به امون خدا😁😂

سلام علیکم😲

پسرم!کارهای زیادی است که درزندگی ات انجام خواهی داد ومن قول می دهم همان طور که در جستجوی رویاهایت هستی همیشه تو را در قلبم نگه دارم. 

@آنهaدختریhدرمزرعه @اوج_آسمان @رتبه_برتر_مملکت @مشید_خانوم @ومپایر_اعظم

🥰🥰

پسرم!کارهای زیادی است که درزندگی ات انجام خواهی داد ومن قول می دهم همان طور که در جستجوی رویاهایت هستی همیشه تو را در قلبم نگه دارم. 

@kadosabz75 😭😭😭😭

امروز بهت میخواستم بگم من اوجی با هوتنو میخام😔

2809