2777
2789

بچه ها ما تازه وام ازدواج گرفتیم و داریم کارای ساخت خونمونو انجام میدیم با همه پولمون مصالح خریدیم و بقیش ک‌ موند حدود ۱۵۰ میلیون برای پول استا و کارگر و چند تا خورد ریز گزاشیتم قرار شد تا قبل عید تا سقف خونمون و باهاش ببندیم اگه بشه و چیزا گرون تر نشن ،حتی یادمه چقدر واسه عقد عجله کردیم ک سری تر این وامو بتونیم بگیریم

حالا برادر شوهرم قرار خونه رهن کن پول نداره یک ماه پیش وام گرفت  ماشین خرید ولی نداد واس خونه حالا با سه تا بچه موند همه خانواده شوهرم ریختن رو سرش ک تو باید ۱۵۰ تومنی ک داری از وامو بدی برادرت (خیلی خیلی ادم بد حسابب و تا حالا هرچیییی پول از شوهرم گرفت یک ریال پس نداد و همیشه خدا شوهرم کمک میکنه بهشون چون وضع مالی خوبی نداره منم همیشه راضی بودم ) 

اما اینبار راضی نیستم

ما خودمون تو شرایط خیلی سختی هستیم ساخت خونه توی این دوره زمون ک داره روز به روز گرون تر میشه همچی واقعا کار سختیه ما این پولو خودمون خیلی احتیاج داریم

شوهرمون از بس زنگ و پیام دادن ک مجبور شد بهشون بده شوهرم خیلی ادم کم زبونی هست نتونست بگه نه با اینکه راضی نبود نه من نه شوهرم

پدرشوهرم یه خونه خالی کنار خونه خوذش دار نداد بهش شوهرمو مجبور کرد تو پول بده 

من رفتم به پذر شوهرم پیام دادم و گفتم این کار به ضرر ما میشه این کار نکنین من راضی نیستم ولی حالا ک شد با تضمین شما ابنکارو میکنم

اونم پیام داد گفت تو درست میگی و من مجبورش میکنم زود پول شمارو بده و تو دخالت نکن😐من هیچی نگفتم دیگ

برداشت رفته به خواهر شوهرم زنگ زد ک فلانی دخالت بیجا کرد جسارت کرده حق زدن همچین حرفی نداره و کلی دعوا بعدم هر دو زنگ زدن به شوهرم ک چرا به زنت گفتی اون حق نداره دخالت کن و….حالا هم پولمون رفت هم همه باهامون سر سنگینن

😐من موندم واقعا چطور نمیتونم درمورد زندگیم و پولی ک حقمه نظر بدم؟

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ان شالله پس میده.

من خود دلم از مهر تو لرزید وگرنهتیرم به خطا می‌رود اما به هدر، نه                           دل خون شده وصلم و لب‌های تو سرخ استسرخ است ولی سرخ‌تر از خون جگر، نه                      با هرکه توانسته کنار آمده دنیابا اهل هنر؟ آری! با اهل نظر؟ نه!                      بدخلقم و بدعهد، زبان‌بازم و مغرورپشت سر من حرف زیاد است مگر نه؟                      یک بار به من قرعه عاشق شدن افتادیک بار دگر، بار دگر، بار دگر… نه!

تو نبایددخالت میکردی حرفی بود شوهرت میزد 

ازالان یاد بگیر خودتو قاطی حساب کتابای مردا نکن

پول اوستا و مصالح بتو مربوط نیییت به شوهرت مربوط

کم بیاره موعده چکه هرچیه خودتوبکس کنار بزار خودش حل کنه

بهتر بود با ۱۵۰ میرفتی طلا دست دو میگرفتی 

تو نبایددخالت میکردی حرفی بود شوهرت میزد ازالان یاد بگیر خودتو قاطی حساب کتابای مردا نکنپول اوستا و ...

عزیزم اگه قرار زندگی مادوتا ساخته بشه قسط و وام و بدبختی باشه من قرار کنار شوهرم زجر بکشم سختی بکشم یعنی چی ک به من مربوط نباشه؟

عزیزم اگه قرار زندگی مادوتا ساخته بشه قسط و وام و بدبختی باشه من قرار کنار شوهرم زجر بکشم سختی بکشم ...

عزیزم خانواده‌ی شوهر که این چیزا سرشون نمیشه میگن پول پسرمون بوده

باید شوهرتو میفرستادی جلو که اصلا نده

ببین حرفت درسته ولی سیاست نداری خودتو ادم بده کردی پولتم رفته ...

میدونم باید شوهرمو جلو مینداختم ولی اون ادم کم زبونی نمیتون حلو اینارو بگیر

باید میدونستن ما راضی نیستیم

عزیزم اگه قرار زندگی مادوتا ساخته بشه قسط و وام و بدبختی باشه من قرار کنار شوهرم زجر بکشم سختی بکشم ...

تجربه چندسال زندگی گفتم بهت دیگه خودت میدونی.تو از شوهرت ی خونه میخوای تورو ببره توش حالا اینکه موعد پول اوستا میرسه رو بزار خودش بره دنبال پول نه اینکه تو پیام بدی به بقیه یا دنبال پول باشی

کارت اشتباه بود به پدرشوهرت پیام دادی

همیشه با پنبه سرببر.

میدونم باید شوهرمو جلو مینداختم ولی اون ادم کم زبونی نمیتون حلو اینارو بگیرباید میدونستن ما راضی نیس ...

بشنو و باور نکن ...کم زبون چی مرد اگه یه کاریو وااقعا نخواد انجام بده تو دروایستی هیییچ کسی نمیمونه ازین به بعد قشنگ توجیحش کن ( البته با لطافت و سیاست زنانه) و خودت هیچی نگو ..