2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اصلا استفاده نکردین یعنی؟؟

اگه تو خونه ات داری ،خو استفاده کن،

اگه نداری هم ک دیگه مجبوری ایرانی استفاده کنی

من هددوش دارم ترجیحم فرنگیه،کمتر ب زانوهام فشار میاد

فقط 7 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
..امروز ۲۷.۲.۱۴۰۳  بی بی چک مثبت شد🤗🤗،خوش اومدی ب دلم قشنگ ترین سوپرایزم🥰😍😘......❤
تا روز زایمان فقط ایرانیایرانی ایرانی استفاده کن

وا مگه میشه روزای آخرررر

تنبلی تخمدان درمانش اصلاح سبک زندگیه برای اطلاعات بیشتر این پیج رو دنبال کنید و اگه بهتر شدین برام دعا کنیدniloofarpcossupport              لطفا پیج عروسکسازی منو gisoo.arusk رو تو اینستا دنبال کنید واینم ادرس کانالمه @roosidolls حمایت شما انگیزمو برای ادامه تضمین میکنه،

از ماه چهارم استفاده کردم از این توالت فرنگیای پلاستیکی خیلی خوب بود تا اینکه ماه آخر شکست بعد زایمانم از این سرامیکیا داشتیم از اون استفاده کردم بعد بیست روز عفونت شدید گرفتم بعدش ازش استفاده نکردم عفونتم خوب شد. 

من باردارم اصلا با فرنگی نمیتونم ‌.. فقط ایرانی

من برعکس بودم

شاید بسته به موقعیت قرار گیری جنین تو هرکس فرق می‌کنه 

تنبلی تخمدان درمانش اصلاح سبک زندگیه برای اطلاعات بیشتر این پیج رو دنبال کنید و اگه بهتر شدین برام دعا کنیدniloofarpcossupport              لطفا پیج عروسکسازی منو gisoo.arusk رو تو اینستا دنبال کنید واینم ادرس کانالمه @roosidolls حمایت شما انگیزمو برای ادامه تضمین میکنه،

بابای من کمرش شکست، من یه صندلی داشتم بردم براش.

اونروز دیدم وسط دستشویی و بابام خونه نبود، میگم مامان ، بابا که نیست، چرا وسط.

میگه راستش از وقتی اوردیم ، منم میشینم، چه ظلمی به خودم کردم.

تازه داره پولاشو جمع میکنه، تعمیرات کنه و از این کاسه چینی ها بزاره.

شما هم اگر میبینی اذیتی، یه صندلی بخر.

اگه تو خونه ات داری ،خو استفاده کن،اگه نداری هم ک دیگه مجبوری ایرانی استفاده کنیمن هددوش دارم ترجیحم ...

نه ندارم ولی میخوام بگم بیان‌وصل کنن اخه دسشویی های ایرانی فشار به شکمم میاره و باعث اکه بینی دفع لخته های ریز ریز میشه فک کنم علتش همینه چون یبوست دارم خیلی اذیتم

روزای خوب توی راه😎✌🏻

من اصلاً استفاده نکردم 

از تماااام شیرین زبونیا،اولین قدمی که بر می داره،حسِ خوب اولین بار که بابا و مامان می گه،اولین باری که دندون در میاره،اولین باری که میره مدرسه و چشم می دوزی به پشت سرش و فقط نگاهش می کنی می گذرم و می گم حسِ خوب پدر و مادر شدن وقتیه که پسر یا دخترت بدونه که می تونه راجع به همه چیز باهات حرف بزنه،بدون ترس،بدون دلهره،بدون خجالت و بدون نگرانی....////                          پرسید:حضورش به چه ماند؟🤔گفتم:به شنیدن صدای آدمی که در غربت،به زبان مادریَت سخن بگوید!!😍😍////❤️به وقت ۱۴۰۳/۷/۱۲ سر اومدن ۹ ماه انتظار❤️تو را دوست دارم و این دوست داشتن حقیقی است که مرا به زندگی دلبسته می کند.....

2810