2777
2789
عنوان

اگر پدر زودتر پدر بزرگ فوت کنه ارث به نوه نمیرسه

| مشاهده متن کامل بحث + 1890 بازدید | 144 پست
از اون مسخره تر هم داریم برادرا و خواهرهای همسرم بیشتر از من از همسرم ارث میبرنچون من بچه ندارم

من یه مسخره تر دیگه ام شنیدم

اینکه خانمی که بچه نداشته باشه

و همسر فوت بشه

از طرفی وارث دیگه ای هم نباشه

مثل خواهری برادری

خواهرزاده یا برادر زاده ای

یک هشتم ارث به خانم میرسه 

بقیه اش به نفع دولت ضبط میشه

حالاراست و دروغش رو نمیدونم 🤦‍♀️😂😂😂😂😂

برادر من فوت شده دوتا بچه دارهمادربچه ها ازدواج کرد و بچه ها پیش پدرمادرم هستن و پدرم میخواد تمام ام ...

اینطورم میشه افراط 

پس شما جی 

اگرم بخواد چیزی بده باید یه سهمی باشه به اندازه سهم برادرتون 

پس شماها چی 

من میگم باید عدالت باشه 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چه قدر ساده ای عمه من به روی خودش هم نیاورد تازه پدربزرگم وصیت هم کرده بود گفتن تو دفتر ثبت نشده و ق ...

من که ساده نیستم عزیز دل

گفتم یکی انسان باشه

یه مهری به خواهر زاده برادر زاده شم داره

عمه شما نامهربون بوده

چرا به من میگی ساده😂😂😂😂

من یه مسخره تر دیگه ام شنیدماینکه خانمی که بچه نداشته باشهو همسر فوت بشه از طرفی وارث دیگه ای هم نبا ...

مهریه هم نداشته؟

من شنیدم همه جا دولت یه حقی داره اما اون مالیات رو هیچکی نمیده 

اینطورم میشه افراط پس شما جی اگرم بخواد چیزی بده باید یه سهمی باشه به اندازه سهم برادرتون پس شماها چ ...

به ما هم یه سهمی داده ولی اونا دو سهم ما یه سهم

البته ما خواهرا همینم نمیخواییم کلا کم توقع هستیم😅

همه  این ها به وجدان باز ماندگان بستگی داره 

کسی که وجدان داشته باشه به قانون مسخره کار ندارند بالاخره اونم بچشون و نوه هاشون هستن 

دختر خاله من شوهرش تو سی سالگی فوت کرد ی پسر سه ساله داشت پدربزرگش نه تنها حق پسر و نوش رو نخورد بلکه مهریه دختر خالم رو هم داد فقط گفت اگه بخوای شوهر کنی خودم قیم نوم میشم و پیش خودم باید زندگی کنه اگر هم نخوای شوهر کنی تا آخر عمر نوکر خودت و پسرت هستم 

جنگل سوخته را وعده باران ندهید....                                            🤦با وعده های دروغین فریبمان ندهید و امیدوارمان نکنید 🤦خسته ایم خسته 🥱😤
قانون ها رو از روی احساسات وضع نمی کنندفکر کنم اگه اونجور باشه سنگ رو سنگ بند نمیشهقانونش اینه بقیش ...

خب منطقی نیست 

مثل اون قانون سالها پیش که بچه فقط تا چند سال پیش مادرش میتونست باشه بعدش تموم

خب این قانونا نه منطقی ان نه هیچ چیز دیگه ایی

کسی که قانونو مینویسه باید تمام جوانبو درنظر بگیره

چه منطفی چه احساسی چه انسانی

🙂❤️
من که ساده نیستم عزیز دلگفتم یکی انسان باشهیه مهری به خواهر زاده برادر زاده شم دارهعمه شما نامهربون ...

همه همینن تازه عمه من ببینی میگه چه قدر مهربونه هیچکی این روزگار از اموالش نمیگذره باید پدربزرگم درست ثبت میکرد خیلی بهش گفتن ولی گوش نداد

همه همینن تازه عمه من ببینی میگه چه قدر مهربونه هیچکی این روزگار از اموالش نمیگذره باید پدربزرگم درس ...

نه همه این نیستن

یه همسایه پدری داشتیم

دخترش قبل خودش فوت شد 

دو تا نوه یک دختر و یک پسر موند

یه مدت بعد دامادم به رحمت خدا رفت

علاوه بر اینکه دو نوه رو بزرگ کرد

به هر کدوم یه سهم دختری ارث داد

همه همینن تازه عمه من ببینی میگه چه قدر مهربونه هیچکی این روزگار از اموالش نمیگذره باید پدربزرگم درس ...

دقیقا همه اون روی خودشونو زمان تقسیم ارث نشون میدن خیلی خانواده ها تا اون زمان خوبن بعدش دشمن میشن

نه همه این نیستنیه همسایه پدری داشتیمدخترش قبل خودش فوت شد دو تا نوه یک دختر و یک پسر موندیه مدت بعد ...

یه سهم دختری کامل 

چون همون یه دختر رو داشت 

اندازه یه پسر به دو نوه ارث داد

گفته بود

اگه دخترم از دنیا نمیرفت

ارث همه بچه هم مثل هم میبود

همه بچه هاشم راضی بودن 

الیته که از مال دنیا چیزی ام کم نداشت

مرفح بودن

2810