2777
2789
عنوان

کاش بتونم طلاق بگیرم کاش زندگی دکمه ی به عقب برگشتن داشت

| مشاهده متن کامل بحث + 2085 بازدید | 136 پست
کارش اصلادرست نبوده ولی نمیدونم چراانقدرزیادشده احتمالاازبیکاری هست من خودم یکی ازفامیل های نزدیک یک ...

واقعا نمیدونم چرا اینطور شده😔

من اصلااااا از شوهرم توقع نداشتم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805
چرا تو این ده سال بچه دار نشدی؟؟؟؟الان ۹۰ درصد مردها خیانت میکن ب نظرم انقد حساسی جداشووگرنه فقط خود ...

چند سال اول خودم نخواستم.سنم کم بود.بعد اون هم دوبار سقط شد.نشد

چرا تو این ده سال بچه دار نشدی؟؟؟؟الان ۹۰ درصد مردها خیانت میکن ب نظرم انقد حساسی جداشووگرنه فقط خود ...

باور میکنید قبل این من حتی چشمامم یه برق خاصی داشت.پر امید و سالم و ورزش روزانه و خودمراقبتی و اینا؟

تو این یک سال و نیم من تنبلی تخمدان گرفتم.بی انگیزه،افسرده بیتحرک.موهام ریخته،صورت پرجوش.وای اصلا یه چیزی

باید زودتر فکر بچه اوردن میکردی پایبندتر میشد. فکر نکن طلاق بگیری و ازدواج مجدد کنی یه مرد بهتر گیرت ...

شاید بچه دار نشیم.مشکل داریم دوتامون.من بیشتر.

یعنی مرد خوب پیدا نمیشه؟

یه چتی بوده تموم شده بیخیال باش اگه تکرارنمیکنه

اگه جای من بودی چی هرسری بایکی چت میکنه دیگه خسته شدم همه راههاهم رفتم بی فایده بوده فقط بخاطر بچه هام دارم تحمل مسکنم

الهم عجل لولیک الفرج الهی آمین

من خیانت برام خط قرمزه ینی یه چیز وحشتناکه ولی وقتی پای بچه وسط باشه اوضاع فرق میکنه حداقلش اینه تنش و دعوا و فحش ندین، زنی که خیانت شوهرشو میفهمه یکبار برای همیشه یا ببخشه یا فراموش کنه چرا باید خودش یا بچهاشو از لحاظ روانی عذاب بده با جنگ و دعوا

فردایی پشت اَبرها میبینم،زیباتَر از اِمروز..🌱 دلم غروب جمعه ست...
یه چتی بوده تموم شده بیخیال باش اگه تکرارنمیکنهاگه جای من بودی چی هرسری بایکی چت میکنه دیگه خسته شدم ...

عزیزم الهی بگردم🥺

ولی قبول دارین دل آدم دیگه اون قبلی نمیشه؟از چشم آدم میفته؟

استارتر ده سال زندگی...به این راحتی نمیشه طلاق گرفتازت میخوام یکم بیشتر فکر کنی و باهاش صحبت کنیکم ک ...

بله منم به خاطر این مدت طولانی که خودمون و خانواده هامون گره خوردیم نمیتونم زودی تصمیم بگیرم؟

باور میکنید یک ساله و نیمه فقط حرف و حرف و حرف؟

2809