2777
2789
عنوان

کاش بتونم طلاق بگیرم کاش زندگی دکمه ی به عقب برگشتن داشت

| مشاهده متن کامل بحث + 2094 بازدید | 136 پست
مطمئنی داری تند نمیری؟الان همسرت اوکیع همه چیش؟بهش بگو ک از چشمت افتادع ببین چی میگه

شاید تند برم ولی ظرفیت منم در ابن حده.خیلی حساسم

آره گفتم.دیگه اونم کارد به استخونش رسیده.قبلا گریه میکرد و عذرخواهی و ببخش و غلط کردم و اینا

الان میگه به درک.برو طلاق بگیریم

چیزی به نامم نیست.فقط طلا دارم یکمچیزی نداره شوهرم جز یه ماشینبله پدر و مادرمم حمایتم میکنن تک دخترم ...

هرکار ک خالتو خوب میکنه همون کارو بکن

فقط خدای نکرده پشیمون نشی 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805

کارش اصلادرست نبوده ولی نمیدونم چراانقدرزیادشده احتمالاازبیکاری هست من خودم یکی ازفامیل های نزدیک یک پیام هایی داده بودوفیلم هایی که اصلاداشتم شاخ درمیاوردم یعنی اگرخانومش میفهمیدکه فامیل درجه یک خودم هست نمیدونم زندگیشون چی میشدمن جوری برخوردکردم که تموم شدچون شوهروبچه داشتم اگه میدیدن برای خودمم خیلی بدمیشدچه فکرهایی که درموردخودمن میکردن ولی معلوم نیست باچندتااشناوفامیل دیگه همین جورارتباط داشته باشه 😐

عزیززم😭متاسفم براتونبخدا خیانت در همه حدش سخته

سخته خیلی خیلی سخته

یه غم خیلی سنگینی میشینه رو دل آدم که با هیچ چیز خوب نمیشه

من سوختن جگرم رو حس میکردم بخدا

ولی ایمانم به خدارو از دست ندادم

تو هم به خدا پناه ببر نماز هات رو باتوجه به معنیش بخون و قرآن رو یکبار کامل ختم کن با معنیش اینجوری آروم تر میشی من امتحان کردم

الهی دلت از این غم خالی بشه و شاد بشی 

برا منم دعا کن دوستم

انگار دیگه تو زندگی ما چیزی نمونده.نه اعتمادنه احترامنه عشقنه بچهنه حتی پول

منم ده ساله باهاشم، بچه نداریم و خب قسمت وحشتناک زندگی ما اینه که به جز خودش کسی رو ندارم. پدر و مادری ندارم که برگردم پیششون. با دختر خاله ش چند سال دوست بودن ، نمسدونم چرا دختر خاله ش باهاش بهم زد و رفت شوهر کرد. خلاصه الان که مطلقه شده باز یاد قدیم افتادن و با هم تیک میزنن . مادرش طرفدار دخترخاله س، من کسی رو ندارم که پشتم باشه پس خودم رو به اون راه میزنم 😔😔😔😔

شاید تند برم ولی ظرفیت منم در ابن حده.خیلی حساسمآره گفتم.دیگه اونم کارد به استخونش رسیده.قبلا گریه م ...

چرا تو این ده سال بچه دار نشدی؟؟؟؟

الان ۹۰ درصد مردها خیانت میکن

ب نظرم انقد حساسی جداشو

وگرنه فقط خودتو پیر میکنی

و از ریخت میوفتی و اعصابت داغون میشه 

باید زودتر فکر بچه اوردن میکردی پایبندتر میشد. فکر نکن طلاق بگیری و ازدواج مجدد کنی یه مرد بهتر گیرت میاد الان ای دوره هم بین زنا و هم مردا بشدت زیاد شده . از من میشنوی جدا نشو و بپذیر و زندگی کن  و بچه بیار

عزیزم معلومه شوهرت زیاد دوست داره و بهت میرسه شما هم دور ورداشتی ... این همه عجز و ناله و پشیمانی داشتن کافیه دیگه ... الانم مثل دختر بچه ها دست از قهر و ناز کردن بردار یا بساز و زندگی کن یا جمع کن برو خونه بابات و طلاق ...  بعد طلاقم فرش قرمز برات پهن نکردن نهایت یه زن مرده با دوتا بچه بخوره به تورت خود دانی ... این همه الم شنگه برا یه پیامک چیه راه انداختی ؟؟؟ بس کن خواهشا

2809