2777
2789
عنوان

بچه ها تورو خدا بیاین بگین چ کنم

368 بازدید | 25 پست

آقا من با یکی آشنا شدم hpv داره  یبار دیدمش بعد امروز بلند شده از راه دور اومده من ببینه میگه بیا ماشین بریم بیرون گفتم نه میگه پس بیا کافه خودت برو و بیا 

دوستمم میگه نرو خطرناک بنظرتون در حد کافه دست و بغل موردی داره یا نرم ؟؟😭😭😭🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

حالت خوبه واقعااا؟؟ با ادم بیمار بری سرقرار؟؟ بعد دست بدی بغل کنی!! 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️اصلا چه لزومی داره بغلش کنی.. نکنید ترو خدا یکم از عقلتون کار بکشیدـ

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻
2804
مگه عقلتو از دست دادی؟معلومه نباید بری و باید قطع کنی رابطه روپرسیدن داره؟

یبار رفتم بعد. فهمیدم hpvداره ولی فقط دستش گرفتم همین الانم میخوام نرم از راه دور اومده چیکار کنم چی بگم ناراحت نشه

چ جوری بگم نمیام

بگو مهمان امده برامون و مادرم نیاز به کمک داره.  و لطفااا بعداز این کم کم رابطه اتو باهاش تماااام کن. 

بگو مهمان امده برامون و مادرم نیاز به کمک داره. و لطفااا بعداز این کم کم رابطه اتو باهاش تماااام کن ...

اره اره تموم میکنم ولی الان گفتم مامانم اجازه نمیده بیام بیرون اما خجالت کشیدم از راه دور برای من اومده 😭

اره اره تموم میکنم ولی الان گفتم مامانم اجازه نمیده بیام بیرون اما خجالت کشیدم از راه دور برای من او ...

نباید میومد مگر از قبل باهات هماهنگ. کرده بود چه روزی میاد؟؟ اصلا خجالت نکش به خاطر زندگی و سلاکتی خودتم شده از این ادم. دور شو. 

نباید میومد مگر از قبل باهات هماهنگ. کرده بود چه روزی میاد؟؟ اصلا خجالت نکش به خاطر زندگی و سلاکتی خ ...

مرسی عزیزم به کل عقلم از دست دادم البته جدا از اینا زگیل تناسلی زیاد تو جامعه متاسفانه و دو سال طول میکشه دوره درمانش

2809