2777
2789
عنوان

خوابید ⁉️🫤🤕

76 بازدید | 11 پست

مثلا دوتا نون لواش بخوری از صبح تا شب کل کالریت پر میشه ! 😐😐😐

یا مثلا فقط یه وعده شامی کباب به چه کوچیکی ۴ تا بخوری با یه لواش یا نصف سنگک از ۱۵۰۰ تا رد میکنه ! 😐😐😐

حتی کالری میوه ها هم خیلی زیاده انار دون شده یه لیوان ۲۰۰ تا ! به اندازه کالری یه وعده غذایی! 😐😐😐

وای هی برنامه مانکنم رو پاک میکنم هی نصب میکنم خیلی رو اعصابمه 😐😐😐

هرچند لاغرم و نمیخوام چاق یا لاغرتر بشم ولی خب بهش عادت کردم هرچی میخورم حساب کنم الان ۴ تا شامی کباب خوردم بدون نون با چند قاشق برنج صبح هم یه تخم مرغ اپز با ۴ کف دست نون لواش از صبح تا الانم ۸ یا ۹ تا خرما خوردم بگید زیاده ؟ 

وزنم ۵۷ قدم ۱۶۳🫠🫤

فالگیر: موهاش مشکیه دوتا هم چشم داره  دختر: واااااااااای این که همه چیو میدونهههه                                                                                                                    نفهمیدم اینجا که هستم تقدیر منه یا تقصیر من❤ 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چند سالته؟

۳۱

فالگیر: موهاش مشکیه دوتا هم چشم داره  دختر: واااااااااای این که همه چیو میدونهههه                                                                                                                    نفهمیدم اینجا که هستم تقدیر منه یا تقصیر من❤ 

هشت تا خرما خیلی زیاده دیگه

نون و برنج هم بخور، محدود نکن

بجاش روزی ۴۵ دقیقه تا یک ساعت راه بری

و ورزش کنی باشگاه بری. 

چاق نیستی، همینکارارو بکنی کافیه. 

موهام فِرِ بُلَند، اونقدر گُلَم کَسی دلش نمیخواد بره هُلَند. 
هشت تا خرما خیلی زیاده دیگهنون و برنج هم بخور، محدود نکنبجاش روزی ۴۵ دقیقه تا یک ساعت راه بریو ورزش ...

اره ورزش میکنم روزی ۱ ساعت هوازی و ایروبیک 🤦🏻‍♀️

هشت تا خرما خیلی زیاده دیگهنون و برنج هم بخور، محدود نکنبجاش روزی ۴۵ دقیقه تا یک ساعت راه بریو ورزش ...

نه تو هیچ چیز خودمو محدود نمیکنم 

اره ورزش میکنم روزی ۱ ساعت هوازی و ایروبیک 🤦🏻‍♀️

خب پس بخودت تو رژیم سخت نگیر

اگه هفته ای سه تا چهار روز ورزش میکنی

میتونی روزی ۲٠٠٠ کالری بخوری

بجاش مثل من میتونی رقص رو هم اضافه کنی که دیگه عمرا چاق بشی😁 خوب غذا بخور

من تربیت بدنی میخونم، منظورم اینه قوی بودن و به لاغر بودن ترجیح بده، اگرچه لاغری زیاد هم زیبا نیست! 

نه تو هیچ چیز خودمو محدود نمیکنم

منم همینو میگم، خودتون میگید حتما باید انقدر نون بخورم و فلان... اما هشت خرما زیاده رویِ، هرچیزی به اندازه؛) 

خب پس بخودت تو رژیم سخت نگیراگه هفته ای سه تا چهار روز ورزش میکنیمیتونی روزی ۲٠٠٠ کالری بخوریبجاش مث ...

هروز جز جمعه ها ورزش میکنم 😍

اصلا سخت نمیگیرم حتی گاهی شیرینی و .... میخورم ولی کلا خیلی حرصم از کالری شماری گرفته 🤦🏻‍♀️ گلم من باید روزی چند کالری بخورم تا چاق نشم ؟ 

هروز جز جمعه ها ورزش میکنم 😍اصلا سخت نمیگیرم حتی گاهی شیرینی و .... میخورم ولی کلا خیلی حرصم از کال ...

اصلا به کالری کار نداشته باش، من فقط برای کسایی که خیلی چاقن ترجیح میدم توجه کنن... اما

شما همینکه زیاده روی نکنی کافیه... بخور نوشجان. 

اگه هفته ای بیشتر از سه روز یا سه روز ورزش میکنی، ۲٠٠٠ تا هم میتونی بخوری و چاق نشی

اما بستگی بخودت داره، که مثلا ماهی و برنج بخوری یا چیپس

سالم خور باشی، چاق نمیشی

خصوصا اینکه تحرک داری، موفق باشی 🌹

اصلا به کالری کار نداشته باش، من فقط برای کسایی که خیلی چاقن ترجیح میدم توجه کنن... اماشما همینکه زی ...

راست میگی خیلی ممنونم عزیزدلم 🩷😍🤭😘