2777
2789

میشه از اول با جزئیات بگید برام تعریف کنید 

چیکار میکنن 

حتی ویزیتش 

حتی لباس اتاق عمل پوشیدنش ؟

از زخم‌های گذشته‌تون پرستاری نکنید... واقعا بعضی از اونها (بعضی!) دیگه خوب شده‌اند ولی شما همچنان اصرار دارید اونها را تر و خشک کنید و ازشون نگهداری کنید.

سلام ، عزیزم قبلا تخمک کشی همراه با بیهوشی بود ولی الان شنیدم بیهوش نمیکنن ، یه وز قبلش بستریت میکنن و فقط میتونی مایعات بخوری ، روز عملم ، یه چیزی مثل یه آمپوله بزرگتر ، داخل رحم میکنن ، و از دستگاه نگاه میکنن، لباس عمل از این یه سره ها حاملگی بهت میدن با دمپایی ، بعدشم از این شرت های یه بار مصرف میدن چون یکم خونریزی داری

سلام ، عزیزم قبلا تخمک کشی همراه با بیهوشی بود ولی الان شنیدم بیهوش نمیکنن ، یه وز قبلش بستریت میکنن ...

باید با خودم نوار بردارم؟

از زخم‌های گذشته‌تون پرستاری نکنید... واقعا بعضی از اونها (بعضی!) دیگه خوب شده‌اند ولی شما همچنان اصرار دارید اونها را تر و خشک کنید و ازشون نگهداری کنید.

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

2804