انشاالله ماه بعدی بیای تاپیک بزنی بگی بی بی زدم مثبته😍
تحت نظر دکتری؟
منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀 دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
منم ۸ ماه اقدامم و ۵ روز به موعدم مونده اگر این ماه نشه ب طور جدی دنبال دکتر و.... میرم
خیلی کلافه ام
منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀 دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
به به یه دختر داری 😍 خداحفظش کنه ، برای دومی اقدام کردی پس
من بچه ندارم
اره من دوتا سقط داشتم یک لوله رحممو سر خارج رحمی از دست دادم ـبرا همون استرس دارم
انشاالله ک مشکلی نیست و بزودی باردار میشی 😍