2777
2789
عنوان

شب ادراری

| مشاهده متن کامل بحث + 351 بازدید | 60 پست
چند ماه دخترتون پوشک کردیدچه طوری دختر تون راضی کردید پوشک بشوددر روز هم مشکل داشتبرای مهمانی و مساف ...

یا خدااااا این همه سوال تکراری و بیربط چیه بیچاره ببینه گربپاچ میکنه خب گلم این همه سوال نداره....پوشکش کن یا همون ایزی لایف خوب میشه کم کم هربار دیدی خیس شد زود زود چک کن به خودشم بگو خیس شد در گوشم بگو که پاهات نسوزه درد میگیره دیگه کوچیک نیست ک ۶ سالشه ....بهش بیشتر محبت کن و شبا براش‌حرف بزن ک بری مدذسه زشته خودت بگو جیش‌داری و اینا ...شبا دو بار سه بار ساعت کوک کن ببرش دستشویی کم کم عادت میکنه

زنی را می شناسم من*که در یک گوشه ی خانه،میان شستن و پختن؛درون آشپزخانه*که می گوید پشیمان است*چرا دل را به او بسته؛کجا او لایق آنست؟*و با خودزیر لب گوید:گریزانم از این خانه*ولی از خود چنین پرسد:چه کس موهای طفلم راپس از من می زند شانه؟!* زنی را می شناسم من که نای رفتنش رفته*قدم هایش همه خسته*دلش در زیر پاهایش*زند فریاد:دگر بسه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چند ماه دخترتون پوشک کردیدچه طوری دختر تون راضی کردید پوشک بشوددر روز هم مشکل داشتبرای مهمانی و مساف ...

ببین گلم دخترم تک فرزنده

بهش میگفتم شورتهاشو هرروز عوض کنه تا عفونت نگیره

الکی از تنبلی هروقت میپرسیدم میگفت عوض کردم منم اعتماد میکردم دیگه سبدو چک نمیکردم واسه همین عفونت مثانه گرفت و بستری شد

ازاونجا به بعد شب ادراری گرفت

قبل از ۷سالکی اصلا شب ادراری نداشت

جونم برات بگه

بعداون کابوس شب ادراری شروع شد هرشب و حتی ظهر که میخوابید

تا۹ سالگیش هرشب خودم دستشویی بیدارش میکردم و...دیدم بدخواب شدم 

هم من هم اون

خواهرم که پسرش تا ۱۷سالگی شب ادراری داشت گفت پوشک تکی ایزی لایف بخر میگفت پسرش بعد از ۱۷سال همینجوری خوب شده

به اونم کسی گفته بوده

ادامه پست بعد میگم برات

شما هم مشکل منا داشتید

نه ولی اطرافیانم داشتم بچه های عموم

زنی را می شناسم من*که در یک گوشه ی خانه،میان شستن و پختن؛درون آشپزخانه*که می گوید پشیمان است*چرا دل را به او بسته؛کجا او لایق آنست؟*و با خودزیر لب گوید:گریزانم از این خانه*ولی از خود چنین پرسد:چه کس موهای طفلم راپس از من می زند شانه؟!* زنی را می شناسم من که نای رفتنش رفته*قدم هایش همه خسته*دلش در زیر پاهایش*زند فریاد:دگر بسه
تا چند سالگی پوشک میشدن

نه اونا پوشک نشدن اون موقع نبود ولی یکیشون تا کلاس۶-۷ شب ادراری داشت مامانش بیدارش نمبکرد تنبل بود ....هر روز پنو میشست ...ولی یکیشون تا کلاس‌ دوم خوب شد

اولش هم دخترم هم شوهرم مخالفت کردن

ولی براشون از مزیتش گفتم

مثل اینکه پتو شستن نداریم دیگه

تو مهمونی راحتیم

وازهمه مهمتر

چون بچه جاش خیس میشه تو پوشک اذیت میشه و خودش ازخواب بیدار میشه و یواش یواش ترک شب ادراری پیدا میکنه

اوایل خودم پوشکش میکردم 

اصلا سخت نیست یه ش و ر ت هست که میپوشه

به خونوادم گفته بودم

چون به نظرم یه امر عادی هست

ولی به دخترم گفته بودم کسی نمیدونه

چون ضایع نشه

البته براش مهم هم نبود

بهش اینجوری حالی کرده بودم که خلاصه هرکسی یه مشکلی داره حتی پسرخاله اش و..که استرسش کم شه

نایلون مشکی هم همراهم بود با کیسه فریزر

اگه خشک بود تو نایلون فریزر میذاشتم واسه استفاده بعدی تا دویا ۳باربیشتر مصرف نمیکردم حتی اکه خشک بود

ولی اکثرا خیس بود

یا توی چند تا نایلون تو کیف یا کیسه همراهم میذاشتم 

یا لابلای سطل زباله ی صاحبخونه 

بستگی داشت خونه ی کی باشم

برای مهمانی مسافرت چی

نوشتم برات گلم

چیز سختی نیست

آروم و ریلکس مثل همیشه عادی رفتار کن

تو ماشین و مسافرت هم بستکی به مسیر داشت

اگه تو راه خوابش میبرد آره

من دخترم فقط تو خواب جاشو خیس میکرد

اولش هم دخترم هم شوهرم مخالفت کردنولی براشون از مزیتش گفتممثل اینکه پتو شستن نداریم دیگهتو مهمونی را ...

چه طوری می‌فهمیدید که کثیف کرده

چه طوری عوضش می کردید

چه لباسی تنش می کردید پیدا نباشه

2810