2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

2804

برای من برگشت ولی کم

بچه ها زندگیم خیلی ب این وابستت ک حتما امسال بشه....ی صلوات مهمونم میکنید ک امسال بشه؟........سلام.بچه ها متن قبلی واسه سال ۹۹ بود و سال ۱۴۰۰ اتفاقی ک میخاستیم افتاد😍با دعاهای شما و خواست خدا با عشقم ازدواج کردیم(خدایاشکرت)❤️🥰میشه امسالم دعا کنید مام خونه دار شیم؟مرسی از دلای مهربونتون
بستگی داره اگه مراقت کنی و پلاک رو بزنی و ..... نه تغیر نمیکنه

چرا یه مقدار میشه من خیلی مراعات کردم ولی باز یه کوچولو‌ کج شد اون همه تحقیقات کردم قبلش که پیش دکتر درست و حسابی برم ولی آخرش دکتر مزخرف از آب در اومد متأسفانه 

چرا یه مقدار میشه من خیلی مراعات کردم ولی باز یه کوچولو‌ کج شد اون همه تحقیقات کردم قبلش که پیش دکتر ...

چرا اخه 

الان منم ارتودنسی کردم 

من فقط یکی از دندونای نیشم جلوتر بود از فک بالا 

فک پایین هم یکیش عقب تر 

۴تا هم دندون کشیدم 

ینی ممکنه بر گرده ؟؟؟

والا برا من ۳۰ تومن خود ارتودنسیم ۱۲تومنم دوتا دندون درست کردم و ۴تا کشیدم

من اصلا دندون نکشیدم چون از قبل هر دو طرف فک پایین دو تا کشیده بودم جا داشت بالا هم هیچی نکشید شاید به خاطر همین یه کوچولو برگشت 

2809