سلام این رژیم تنها محدودیتی که داره ترک تنقلات هست (نوشابه بستنی چیپس پفک شکلات ...) هرچیزی که شیرینی غیر طبیعی داشته باشه
و میتونید همه چیز بخورید اما باید به یک برابر چیزی که میخورید کاهشش بدید ورزشم لازم نیست اختیاریه و فقطم ورزش های سبک مثلا نیم ساعت پیاده چون در غیر این صورت ضعف میکنید مثلا بنرج بجای یک کفگیر باید سه قاشق باشه سعی کنید اگر خودتون غذا میپزید روغن خورشت و غذا رو خیلی کم بریزید اگرم نه خوب ازون خورشتی که چربه فقط یک یا دو قاشق غذا خوری بخورید
ضمنا مصرف غذاهای فست فودی سوسی کالباس در تمام انواعش مصرف مواد غذایی حاوی آرد سفید از قبیل نان ساندویچی (باگت) ماکارونی نان تافتون و مطلقا ممنوعه و مصرف غذا های بیرون که از ترکیبات ناشناخته و ناسالمی دارن حد الامکان کاهش پیدا بکنه حرف دیگه ایم نیست سلامت و تندرست باسید هر سوالی داشتید بپرسید من خیلی زود جواب میدم از فردا رژیم شروع میشه شما هم در این دو هفته لطف میکنید هرشب میاید میگید روزتون چجوری گذشته و چی خوردین ضمنا قد و وزنتون با اعلام اضافه وزن رو هم بگید من خودم قبلا این رژیم و امتحان کردم در همین دو هفته هم ۶ کیلو کم کردم ❤️😊