2777
2789
عنوان

دوستان بیاین بهم بگین چطور دعایی که خودم گرفتم باطل کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 1541 بازدید | 199 پست
به این جور آدم ها اعتماد نکن اینا فقط دنبال پولن

صد درصد دنبال پوله اما کار خالم اینارو انجام داده عالی شدن

به منم چندتا نکته قرانی کفته خوندن حرز ابی دجانه .سرکه ریختن و اینا

اما قضیه من خیلی وضعش خرابه من تو اتاق خودم بقره میزارم اتاق بقیه اعضا رو چیکار کنم 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

هیچکس نیست واسه من دعا بگیره یا سحر کنه ‌فقط همونی که خودم کردمه راستی تغییر اسم به نظرت جواب میده؟ ...

نمیدونم عزیزم 

ولی دیگه سراغ اینجور کارا نرو بدتر گرفتار میشی سنگینیش بیشتر روی خودت می افته 

تا جایی که میتونی استغفار کن 

2804
خدا برام انجامش میده یعنی چی؟ کفر نگو به قدرت خدا شک داری؟ اونوقت به قدرت یه دعا نویس که باطلش ...

عزیزم کفر نمیگم چون انجام دادم نتیجه ندیدم سرد شدم

چشم 

خودممم انجام میدم 

نه گلم اشتباه متوجه شدی نه اینکه دعا بگیرم چند نفر بهم میگن هرکی که این دعا رو نوشته بگو خودشم باطل کنه دیگه مهم نیست که این دعا اونجا دفن باشه یا نه 

نمیدونم عزیزم ولی دیگه سراغ اینجور کارا نرو بدتر گرفتار میشی سنگینیش بیشتر روی خودت می افته تا جایی ...

نمیرم غلط کنم هرکیم میبینم میگم نرن ولی گوش نمیدن نمیدونن چه عذابی داره

صد درصد دنبال پوله اما کار خالم اینارو انجام داده عالی شدن به منم چندتا نکته قرانی کفته خوندن حرز اب ...

توی حال بذار پخش بشه صداش رو بیشتر کن 

محبتت رو با خدا بیشتر کن که نجاتت بده 

وگرنه امکان داره تا جنون پیش بری

پای ابرو ی ماها هم خیلی جاهاوسط بوده ولی اصلا جرعت نمیکنیم کارمونو بسپریم به دعانویس .چون زندگیت برا ...

سن غرور بودم خیلی پشیمونم خیلی بارها گفتم خدایا هرکاری میکنم این از بین بره 

من یه خواستگار سمج و بد داشتم که ول کن نبود هیچ جوره،و برام شر درست میکردبرای اینکه ولم کنه یه دعانو ...

شما دعات طلسم نبوده درسته؟ ولی در هرصورت دعای دفن نکبته 

2809