2777
2789
عنوان

من کارما پس میدم

396 بازدید | 15 پست

وقتی کسی دوستم داشت اولش باهاش حرف میزدم اما دیدم بدرد هم نمیخوریم گفتم وقتشو نگیرم گفتم نمیشه باهم باشیم حتی بی محلی کردم چت رو کم کردم بازم دنبالم بود الان بنظرتون من کارما پس میدم

اگه تو سایت منو دیدی یاداوری کن که باید بر کنکور درس بخونم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه چون بدی بهش نکردی فقط دوستش نداشتی.

کاش میدونستم آخرین‌ غروبه، شهرمون جنگه خیابونا شلوغه، دستت تو دستم می دویدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله...🕊🩶 برای شادی روح خواهران و برادرانم به آسمان با چشمان گریان می خندم.

منم شرایط تو رو داشتم بعدا فهمیدم اونقدرام پاک ومعصوم نبوده تو دوره دوستیمون خیانتم کرده بیخیال همشو ...

دقیقا کاریکه دوس پسر من کرد باهام،فک میکردم اون عاشقمه و این منم ک بهش محل ندادم،اما بعد یکم که گذشت بهش وابسته شدم دیدم بهم خیانت کرده بود بااینک ادعای عشق و عاشقی میکرد

دقیقا کاریکه دوس پسر من کرد باهام،فک میکردم اون عاشقمه و این منم ک بهش محل ندادم،اما بعد یکم که گذشت ...

همشون کرم دارن بخدا

برامنم 😁وای نمیدونی چه شعرایی برامن میسرود چه اشکایی میریخت حس عذاب وجدان بهم دست میداد میگفتم ای خدا چرا انقد عاشقمه حالا چجوری باهاش کات کنم مرتیکه عوضی 

همشون کرم دارن بخدابرامنم 😁وای نمیدونی چه شعرایی برامن میسرود چه اشکایی میریخت حس عذاب وجدان بهم دس ...

بخدا این اولین مردی بود که برام گریه میکرد،پیاماشو دارم هنوز،تا حرف جدایی میزدم هق هق میفتاد،اما الان یک هفتس ک ول کرده رفته اونم بی دلیل.از ی فالگیر پرسیدم گفت اون ادمه بیخیالیه اگه بری سمتش باهات هست نباشی میره سراغ یکی دیگه

بخدا این اولین مردی بود که برام گریه میکرد،پیاماشو دارم هنوز،تا حرف جدایی میزدم هق هق میفتاد،اما الا ...

اشکای تمساح بوده گلم 

اما سراغ فالگیر نرو هیچوقت همشون چرتوپرت میگن و رو ایندت تاثیر میزاره ها کلا میگم 

اشکای تمساح بوده گلم اما سراغ فالگیر نرو هیچوقت همشون چرتوپرت میگن و رو ایندت تاثیر میزاره ها کلا می ...

اخه چه تاثیری؟چون کاری که نکرد برام یعنی دعایی جادویی چیزی نکرد فقط حساب کشید اونم پشت تلفن بعد چندتا چیز گفت راجب دوس پسرم و خودم ک درست بود،مثلا بددل بودنش 

اخه چه تاثیری؟چون کاری که نکرد برام یعنی دعایی جادویی چیزی نکرد فقط حساب کشید اونم پشت تلفن بعد چندت ...

فال گیر زیادبری برات میشه عادت 

این حالا دوس پسربود بعدا درمورد زندگی شخصیتم میری وچیزایی از بعضی شیادا میشنوی که رو ناخوداگاهت تاثیربدی میزاره و تلقین ایجادمیشه واتفاق میفته توزندگیت حواستو جمع کن سراغ اینانرو دیگه

فال گیر زیادبری برات میشه عادت این حالا دوس پسربود بعدا درمورد زندگی شخصیتم میری وچیزایی از بعضی شیا ...

اره شنیدم وابستگی میاره.باتوجه به چیزایی که گفت تا حدودی نشونه هاش درست گفت اما همه رو نه! بنظرت حرفاشو قبول کنم؟