2777
2789
عنوان

دی جی شهر میشه بیاین

334 بازدید | 13 پست

سلام دوستان 

من از دی جی کالا خیلی خرید میکنم ‌

الان میخوام وام دی جی شهرو بردارم رفتم استعلام گفت ۸۰میلیون با چک صیادی خودم میده بهم و ۱۲۰میلیون با چک صیادی ضامن 

اینکه من خیلی خرید میکنم آیا ربطی داره به گرفتن وام ؟

اونایی که گرفتن اقساطش چجوریه طولانی کردنه؟؟؟ 

وسایلاش می ارزه 

میخوام ظرفشویی و تردمیل بردارم با همون ۸۰تومن 

سودم داره یانه 

لطفا اگه کسی میدونه جواب بده

بنظرم از اون برنامه چیزی نخر دوبرابر حساب میکنه 

کاربری دست دونفره دوستان  .این کاربری متعلق به منه که تنبلی تخمدان دارم چون دوستم معلقه تایه مدت اونم بااکانت من. میاد با تچکر لطفا دیگرنپرسیدثدیگرنپرسید دوستان دوستم از معلقی دراومد تاپیکای زایمان وطبیعی نوزاد قبل نهم ابان برای دوستمه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خب واسه همین میخوام ببینم کسی خرید کرده قیمتاش خوب بوذه یانه خیلی لازم دارم اون دو تیکه رو ولی حیف پ ...

کلا گرون درمیاد چهارسال پیش یه جبه موزیکال دوقلو قلبی سفارش دادم 150هزارتومنن فکر کنم کلا شد اوردن دیدن یه دونه قلبی اوردن برام یمت همون دوتایی ها و یه ماه بعدشهرخودموئن دوماه بعدش دیدم گفتن 30هزار تومتن

کاربری دست دونفره دوستان  .این کاربری متعلق به منه که تنبلی تخمدان دارم چون دوستم معلقه تایه مدت اونم بااکانت من. میاد با تچکر لطفا دیگرنپرسیدثدیگرنپرسید دوستان دوستم از معلقی دراومد تاپیکای زایمان وطبیعی نوزاد قبل نهم ابان برای دوستمه

خب واسه همین میخوام ببینم کسی خرید کرده قیمتاش خوب بوذه یانه خیلی لازم دارم اون دو تیکه رو ولی حیف پ ...

تردمیل دست دوم بخر

کلا گرون درمیاد چهارسال پیش یه جبه موزیکال دوقلو قلبی سفارش دادم 150هزارتومنن فکر کنم کلا شد اوردن د ...

تنها خوبیش اینه که بازپرداختش ۶۰ماهه هست منم خیلی نیاز دارم 

تردمیل دسته دوم توی دیوار شهرمون زده ۱۷تومن 

تنها خوبیش اینه که بازپرداختش ۶۰ماهه هست منم خیلی نیاز دارم تردمیل دسته دوم توی دیوار شهرمون زده ۱۷ت ...

ما توشهرمون بین 8تا 12 تومنه

میشه بپرسم کدوم شهری

اطراف تبریز ببخشید دقیق نمی تونم بگم

عزیزم اینک من پستی نزاشتم ب این دلیله ک من اصن اینجا سر نمیزنم😐دقیقن کجاش عجیب بود؟😐😐

سلام عزیزم اصلا یادم نیست جریان چیه منم دیر به دیر میام 

ولی با اینکه یکسال بعد تو عضو شدم تعداد پستان بیشتره