2777
2789
عنوان

کیا عشق یو طرفه تجربه کردن 🙂💔

| مشاهده متن کامل بحث + 95 بازدید | 23 پست
عاااره ببین بدترین حالتی که ممکنه برای یه آدم پیش بیاد اینه که همزمان هم احساسی باشه و هم منطقی، یعن ...

دقیقا من این طوری شدم چقدزخوب توضیح دادی بااین که ازدواجم کردم وبچه هم دارم ولی نتونستم عاشق سوهرم بشم چون اون صورت زیبایی داشت اونی بود که من میخواستم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

2804
توام صدای له شدن قلبتو میشنوی ؟؟ بند بند وجودت دیدنشو میخواد ولی یه نه بزرگ جلوته

🥺

آره ولی میترسم اصلا هم خوب نشم

چه ها با جان خود دور از رخ جانان خود کردم *مگر دشمن کند اینها که من با جان خود کردم*طبیبم گفت درمانی ندارد درد مهجوری*غلط میگفت خود را کشتم و درمان خود کردم
دقیقا من این طوری شدم چقدزخوب توضیح دادی بااین که ازدواجم کردم وبچه هم دارم ولی نتونستم عاشق سوهرم ب ...

ترسیدم اینو بگم :)))) 

ولی منم همینم منم اون حس خیانت داره نابودم میکنه منم عاشق نامزدم نیستم فقط بهش وابسته شدم ولی مجبورم مجبورم:)

خوب میشی ولی جاش میمونه

24ی این آدم تو ذهنمه😔

چه ها با جان خود دور از رخ جانان خود کردم *مگر دشمن کند اینها که من با جان خود کردم*طبیبم گفت درمانی ندارد درد مهجوری*غلط میگفت خود را کشتم و درمان خود کردم
ترسیدم اینو بگم :)))) ولی منم همینم منم اون حس خیانت داره نابودم میکنه منم عاشق نامزدم نیستم فقط بهش ...

این خیانت نیس تودلمون قبل همسرمون یکی دیگه رودوس داشتیم بعدش اتفاق نیافته که بش بهش گف خیانت عشق یه بار اتفاق میافته نه همیشه دل کهکاروان سرانیس  هرسری عاشق یکی بشه همسرمودوس دارم ولی عاشق یه بارشدم وتموم شد