2777
2789
عنوان

اسلیو یا بای پس معده ک منجر ب مرگ شد

382 بازدید | 34 پست

خواهشا-لطفا جراحی معده انجام ندید

چ بوتاکس چ بای پس چ اسلیو باور کنید خطرناکه ب جوونیتون رحم کنید

اگه میخوایید لاغر شید ورزش و رژیم سیف ترین کار ممکن

بعضیا میگن ما با رژیم لاغر نمیشیم

غیرممکن تو همه روش های جراحی معده هم شما چیزی نمیخوری ک لاغر میشی خب درحالت عادیم نخور

اصلا هیچ کدومم نشد چاق بمون ولی لاغر نکن

الان ی سریا میان میگن ما عمل کردیم خوبیم و...

الان شاید مشکلی پیش نیاد اما چندسال اینده قطعا ب مشکل میخورن

یکی از فامیل های نزدیکمون دوسال پیش عروسی کرد خانمش چاق انچنانی نبود وزنش 80 و خورده بود

رفت عمل کرد کل این دوسال ک عروسی کرده بود هیچ لذتی نبرد طفلی درد کشید اخرم امروز فوت کرد

حتی اگه همسرتونم رفت تو مغزتون ک برو عمل کن حتی اگه خانواده همسرتونم طعنه زدن ک چاقی و....عمل نکنید

مراقب خودتون باشید

پروفایلم عکس خودمه:)من اینجا ریشه در خاکم،من اینجا عاشق این خاک اگر آلوده یا پاکم من اینجا تا نفس باقیست می مانم من از اینجا چه میخواهم نمیدانم امید روشنایی گرچه در این تیرگی ها نیست من اینجا باز در این دشت خشک تشنه می رانم من اینجا روزی آخر از دل این خاک با دست تهی گل برمی افشانم من اینجا روزی آخر از ستیغ کوه چون خورشید سرود فتح می خوانم و میدانم تو روزی باز خواهی گشت...
منی که همش اصرار میکنم به همسرم برو اسلیو کن🙁🥺

نه اصلا....

پروفایلم عکس خودمه:)من اینجا ریشه در خاکم،من اینجا عاشق این خاک اگر آلوده یا پاکم من اینجا تا نفس باقیست می مانم من از اینجا چه میخواهم نمیدانم امید روشنایی گرچه در این تیرگی ها نیست من اینجا باز در این دشت خشک تشنه می رانم من اینجا روزی آخر از دل این خاک با دست تهی گل برمی افشانم من اینجا روزی آخر از ستیغ کوه چون خورشید سرود فتح می خوانم و میدانم تو روزی باز خواهی گشت...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2804
این همه پس انجام میدن هر روز تو اینستا میبینم تازه بدتر از همه پیکر تراشیه که مد شده

متاسفم....

علت مرگ چی بود من عمل اسلیو کردم

عفونت بدن

بعد اسلیو اگه اگه عمل موفقی داشته باشی بازم معده بزرگ میشه وچاق میشن 

مورد بوده هفتاد کیلو کم کرد بعد چندسال دوباره الان داره چاق میشه.. بعد اسلیو اللان فکرکنم حدود بیست کیلو اضافه شده 

کی عمل کرده که الان عفونت کرده

از جزئیاتش خبر ندارم زیاد

اما اسلیو باعث مرگش شد

تو کل این دوسالم همش عفونت میکرده میرفته بیمارستان ی تایمی بستری میشده میومده دوباره...

کامل حرف اسی درسته 🥲

واقعا هیچ چیز غیرممکن نیست دیگه منی ک بیش از 40 کیلو کم کردم میگم.. رژیمتونم درست باشه خیلی کم گرسنتون میشه

خودکشی؟ ضعیف ترین و احمق ترین آدما انتخابش میکنن. غیرت داری پاشوشرایطتتو عوض کن ببین هییییچ بهونه ای قبول نیست فقط تنبلی خودته پس خودتو با این چیزا گول نزن اینجام دنبال ترحم نباش.. یادت باشه "درد یا لذت کاری که انجام میدی نمیمونه اما افتخار یا شرمندگیش چرا".. هرراهی ک از همه اسون تره قطعا اشتباه ترینه و 99 درصد مردم اونو انتخاب میکنن..لطفا به من یا هرکس دیگه ای نگو خوشبحالت ❌ بگو خوشحالم برات ✅.. با حسودی و حسرت فقط زندگی شما تباه میشه پس عمل کن بهش رفیق.. از ادمای انرژی منفی و غرغرو بیزارم با من درددل نکنید بجاش راهکار بخواید همه جوره هستمتون

درصد زیادی از چاقی از استرس و پرخوری عصبیه ،اگه بتونیم مشکلات روحیمونو حل کنیم میتونیم به وزن ایده ال برسیم ، دوستان از حرفم ناراحت نشین من خودم درگیر پرخوری عصبی بودم و تجربه خودمه

اسپویل فقط پدرم که چند سال پیش گفت تو هیچ گوهی نمیشی               ممنون پدرجان (:

بابام عمل کرد خدا رو شکر مشکلی نداشت سنشم بالا بود 

گاهی نیازه 

چون ورزش نمیکنن 

بنده خودم یه عادتی دارم ،خدمتتون عرض می کنم :                  کتاب که می خوندم  برخی اوقات که به مطلب  جالبی که    می رسیدم کتاب رو ول می کردم. درست مثل کسی که دستش سوخته، هیچ یادم نمیره یکی دو سه ماهی با یه عده ای  از دوستان  بحثی داشتیم درباره‌ی که  در  جهان  و در طبیعت عدل هست یا نیست ؟ چون برخی این باور را دارند که از این دست بدی از اون دست می‌گیری و... وارد بحثش نمی خوام بشم،بنده هر چی نگاه می کردم اینو نمی دیدم.در یک کتابی که برای من مهم  بود یه جمله  دیدم : طبیعت  به قانون  ظلم حرکت  می‌کند من  این کتاب رو ول کردم و بعد که دنبالش  رفتم دیدم بله   دو سوم حیوانات  برای  یک روز زندگی باید یه حیوان دیگه  رو بکشن .و در دنیایی  که دو سوم موجودات برای یک روز زندگی  باید یه حیوان  دیگه بمیره صحبت  از عدل   معلومه  نفهمیدن  جهانه.         بنابراین  طبیعت  قانونش قانون ظلمه. تنها انسان که می‌تونه  عادلانه  عمل کنه و باید عادلانه  عمل کنه  و این تنها صفت و  امتیاز  من و شماست  به خاطر آزادی که داریم.   ولی اگه در بند طبیعت  بمونیم ما هم به همون اندازه  ظالمیم که بقیه موجودات  به دلیل اجبارشون ظالم هستن .🤍🌱دکتر هلاکویی 
2809