2777
2789
عنوان

علایم سقط

88 بازدید | 16 پست

من هفته ده هستم امروز بیرون خیلی بودم سوار مترو اتوبوس اومدم خونه دیدم یه لک نارنجی روشرتمه و درد شدید کمر دارم خطرناکه؟

فقط 27 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

وقت سونوودکتربگیربراعصر

مثل اونوقتاهنوزدلم برات لک میزنه                                حسرت نداشتنت پیرشده عینک میزنه                            قابل توجه خانومای باردارکه خونریزی لکه بینی هماتوم وجفت پایین دارن استفاده ازپله وجاروبرقی ممنوع پیاده روی ونزدیکی ممنوع فقط ازتوالت فرنگی استفاده بشه وسعی کنن یبوست نگیرن که توتوالت زوربزنن تمامی دمنوش هاوادویه هابجزنمک ممنوع هلو خرمالووآناناس ممنوع تره جعفری کرفس وپونه ممنوع استراحت مطلق سعی کنن حمام نرن شیاف هم استفاده کنن و تاوقتی دکتراجازه ندادسرخودقطعش نکنن   انقدتوتاپیکاتون نوشتم خسته شدم گفتم اینجابنویسم همتون بخونیدانقدنگران نباشیدونپرسید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

برو دکتر 

استراحت کن و شیاف استفاده کن 

نیاز باشه دکتر سونو هم می‌نویسه 

ولی شیاف باید حتما استفاده کنی و استراخت داشته باشی 

💙💙ممنون میشم برای سلامتی و عاقبت بخیری پسرم و سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید💙💙

2805
برو دکتر استراحت کن و شیاف استفاده کن نیاز باشه دکتر سونو هم می‌نویسه ولی شیاف باید حتما استفاده کنی ...

شیاف دارم ولی ترجیحم اینه نزنم لازمه الان بزنم 

خیلی خستم استراحت کنم یا برم دکی؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ی روز بدون هیچ دلیلی ترشحاتم قهوه ای شد

لکه بینی پیدا کردم

فردا صبحش رفتم دکتر و سونو گفتن قلب جنین ایستاده

شبش افتادم به خون ریزی شدید و دل درد و کمردرد ورفتم بیمارستان کورتاژ شدم

خدایاماراآن ده که آن به،ومگذارمارابه که ومه!!!🌺به فرموده حضرت آقا:دربیت المقدس نماز خواهیم خواند.ان شالله به زودی🌺🤲
ی روز بدون هیچ دلیلی ترشحاتم قهوه ای شدلکه بینی پیدا کردمفردا صبحش رفتم دکتر و سونو گفتن قلب جنین ای ...

اونموقع ترشحتون قهوه ای بود کمر درد نداشتین 

چندهفته بود

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خطرناکه؟

میتونه باشه حتمابرودکتر

مثل اونوقتاهنوزدلم برات لک میزنه                                حسرت نداشتنت پیرشده عینک میزنه                            قابل توجه خانومای باردارکه خونریزی لکه بینی هماتوم وجفت پایین دارن استفاده ازپله وجاروبرقی ممنوع پیاده روی ونزدیکی ممنوع فقط ازتوالت فرنگی استفاده بشه وسعی کنن یبوست نگیرن که توتوالت زوربزنن تمامی دمنوش هاوادویه هابجزنمک ممنوع هلو خرمالووآناناس ممنوع تره جعفری کرفس وپونه ممنوع استراحت مطلق سعی کنن حمام نرن شیاف هم استفاده کنن و تاوقتی دکتراجازه ندادسرخودقطعش نکنن   انقدتوتاپیکاتون نوشتم خسته شدم گفتم اینجابنویسم همتون بخونیدانقدنگران نباشیدونپرسید
شیاف دارم ولی ترجیحم اینه نزنم لازمه الان بزنم خیلی خستم استراحت کنم یا برم دکی؟

وقتی لکه دیدی یعنی جفت پایینه و باید استفاده کرد 

دکتر به نظرم واجبه یکم استراحت کن غروب برو دکتر 

💙💙ممنون میشم برای سلامتی و عاقبت بخیری پسرم و سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید💙💙

میتونه باشه حتمابرودکتر

صداقلبشوشنیدی؟شایدم هماتوم باشه دکتربرووامضاموبخون

اونموقع ترشحتون قهوه ای بود کمر درد نداشتین چندهفته بود

هم کمردرد هم درد زیر شکم داشتم

من هفته۱۲بودم ولی دکتر که رفتم گفت جنین تو۹هفته قلبش واساده

خدایاماراآن ده که آن به،ومگذارمارابه که ومه!!!🌺به فرموده حضرت آقا:دربیت المقدس نماز خواهیم خواند.ان شالله به زودی🌺🤲
خرمالو چه ضرری داره ؟

ملینه واحتمال سقطوبالامیبره 

2809