2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

2805
بعضی از تاپیکات رو خوندم فک کنم شبیه رابطه من بوده رابطه ت گول عاشق بودن و خوب بودنش رو خوردم من اخه ...

ممنونم عزیزم 

منم امیدوارم هر چی خیر و صلاحه خدا پیش پامون بزاره

من واقعا هنوز حال روحیم خوب نیست 

حالا فکر می کنی خواهرتون اگر همون زندگی و ادامه میداد حداقل وضع خودش و بچه هاش بهتر نبود ؟

نه نبود پسراش الان سالم هستن یکیش داور بین المللی یه کم مونده بشه خودشم از مهرماه هم تو دبیرستان مربی ورزش هس...پسر بزرگش اما گرفتار شده گیر یه زنیکه افتاده خودشم هزارجور قرض ومشکل پیدا کرده هی این شهر اون شهر کار میکنه اما بازم بی پول پدرش گفته نمیزارم روز خوش بببینی بچه هاتو ازت جدا میکنم رفته میگه طلسم گرفته یه پسر گذاشته رفته خونه مادرمون زندگی میکنه یکیشم اونجوری دربه در شده خواهرمم تنها مونده تو خونش کار نیکنه خیاطی اونم پول نمیدن هزارتا مکافات وبدبختی بدنشم نمیکشه کار کنه از اینورم مول بیمه هس بچه هاش نیاز دارن اوف هزارتا مشکل دیگه دیگه واقعا نفسش داره بند میاد کلی هم از من پول گرفته چندساله به من بدهکاره غصه میخوره از شوهرم پنهونی دادم پس اندازمونه ووووو

خواهراا...میشه برای حاجت گرفتن خواهرم یه صلوات بفرستین....😢😢قربونتون برم......💚
حالا فکر می کنی خواهرتون اگر همون زندگی و ادامه میداد حداقل وضع خودش و بچه هاش بهتر نبود ؟

اگه اون زندگی رو ادامه میداد حتما پسراش مثل باباشون بیسواد میشدن ومشروب خور وشاید معتاد....کلی بدهی داشتن خونه داره خواهرم الان اما انموقع هیچ وقت اون مرتیکه پولی نمیذاشت بمونه خونه بخرن چون از پدر بی وجودشم ارث رسید میتونست باهاش دوتا خونه بخره اما هپشو دود کرد هوا یه کثافتیه بیاوببین ....یه زن گرفته توشمال اونم اونجا ول کرده دوباره برگشته شهرمون اینجام بازم یه زن صیغه کرده اونم خرجشو پدرش میده ببینیش انگار یه کارتون خوابه اونقد کثیف ودربه در...دین وایمونم نداره موقعی که طلاق نگرفته بودن رفته بود با یه دخور دانشجو دوست شده خواهرم فهمیده بود از طریق پسربزرگش رفته بود دخوره دیده دختره گفته بود به من گفته مجردم عیدغدیر میام خواستگاریت نگو داشته اونم اونجوری گول میزده بلایی سرش بیاره خواهرم نجاتش

داده بود حقیقت رو گفته بود اما گفته بود من برادرزنشم نگفته بود من زنشم تا نترسه

خواهراا...میشه برای حاجت گرفتن خواهرم یه صلوات بفرستین....😢😢قربونتون برم......💚
2809