من مادرم کمرشو عمل کرده نمیتونه بیاد خواهرمم دانشجو ی شهر دیگس نمیتونه نمیخوام بهش بگم چون نمیاد مادرشوهرمم دوست ندارم بیاد شوهرمم تو خونه میخواد بچمو بگیره نمیخوام پرستارم بگیرم میشه خودم آب میوه اینا بخرم ببرم بزارم کنارم قبل اینکه برم اتاق عمل بعدشم برای کارهای ترخیصم شوهرم میاد دکترم گفت صب بیا شب مرخصی واسه دستشویی رفتن هم که نهایت من یبار بخوام برم اونم میگم شوهرم عصر بیاد کمکم یا ب یکی از همراه های کنارم میگم دستمو بگیره تک نیاز شد
اما مسئله من چیز دیگریست من محکوم به تحمل رنجی شدم که حقم نبود... .خدای مهربونم خودت میدونی چی میخوام ازت خودت برام درستش کن که مهربونم خدای من..دخترم از خدا میخوام تا همیشه من و تو کنار هم باشیم نه من بدون تو نه تو بدون من الهی آمی❤🌱💚عزیزامو سپردم به خودت خداجونم❤🌻
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من یک سال و نیم پیش عمل کردم،همراه داشتم اما کلینیک خصوصی بود و اینقدر برخورد و رسیدگی پرستارا خوب ب ...
ممنونم من میخوام برم بیمارستان دولتی دکترم اونجاس شما بعد عمل چجوری بودی یعنی برای سرویس رفتن خودت میتونسی؟؟
اما مسئله من چیز دیگریست من محکوم به تحمل رنجی شدم که حقم نبود... .خدای مهربونم خودت میدونی چی میخوام ازت خودت برام درستش کن که مهربونم خدای من..دخترم از خدا میخوام تا همیشه من و تو کنار هم باشیم نه من بدون تو نه تو بدون من الهی آمی❤🌱💚عزیزامو سپردم به خودت خداجونم❤🌻
منم ۳سال پیش عمل کردم کلینیک بودم همراه داشتم ولی رسیدگی پرسنل عالی بود چندساعت بعد هم مرخص میشی اگه ...
من بیمارستان دولتی میخوام برم نمیدونم میگن بعد عمل بدون همراه نمیشه چیزی خورد خب ب پرستار میگم تختو بیاره بالا بخورم ی آبمیوه چیزی
ممنونم من میخوام برم بیمارستان دولتی دکترم اونجاس شما بعد عمل چجوری بودی یعنی برای سرویس رفتن خودت ...
من علاوه بر بینی پلکهام رو هم عمل کرده بودم و چشمام درست باز نمیشد،یک یا دو بار رفتم که خواهرم کمکم کرد فقط در این حد که برسم داخل سرویس و نخورم زمین. اگر هم نبود پرستار یا شخص دیگهای میتونست دستم رو بگیره نیاز نبود کار خاصی واسم انجام بده.
من علاوه بر بینی پلکهام رو هم عمل کرده بودم و چشمام درست باز نمیشد،یک یا دو بار رفتم که خواهرم کمک ...
آها خب پس ممنون من کلا خیلی کم میرم سرویس 🤣🤣نهایت یا نمیرم یا میگم کسی برای رضای خدا دستمو بگیره 🤣🤣
عزیزم به نظرم یه پرستار بگیر واسه چندساعت یا تو همون بیمارستان برو بپرس پول بده به بهیاری چیزی چندسا ...
واقعا نیاز هست؟؟؟ چون بیمارستان دولتی هست شهرمونم کوچک کسی اینکارو فک نکنم اونجا انجام بده
واقعا نیاز هست؟؟؟ چون بیمارستان دولتی هست شهرمونم کوچک کسی اینکارو فک نکنم اونجا انجام بده
والا هیچی رو نمیشه پیش بینی کرد من بعد عمل اصلا درد نداشتم حالم خیلی بود ولی بخاطر مواد بیهوشی سرم سنگین شده بود تا چند ساعت بالا میاوردم تا وقتی اومدم خونه حالم خوب شد
با خیال راحت برو عمل کن عزیزم.چند ساعت اول که گیج و خوابی،شب هم که مرخصی. اگر هم نیاز به سرویس بهداشتی داشتی خودت رو اذیت نکن قطعا یه نفر پیدا میشه که کمکت کنه،اصلا عمل سختی نیست،خودت هم میتونی با احتیاط بلند شی و بری.