2777
2789
عنوان

ضعف در بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 120 بازدید | 29 پست
صبحا بیدار میشی یه سیب بخور بعد یکی یا دوتا تخم مرغ آب‌پز بعد میوه بعد نهار بعد سالاد بعد میتونی عصر ...

من شاغلم صبح شیر با خرما خوردم رفتم مدرسه وقتی اومدم ناهار خوردم همه چی خوب بود تا اینکه یهویی ضعف کردم و الان هر چی میخورم سیر نمیشم😂

او قند روزهای تلخ من است 
اصلا نگرانه اضافه وزن نباش من یازده کیلو اضاف کردم بعد از دنیا اومدنش در عرض چهل روز ده کیلو کم کردم ...

چقدر غذا می‌خوردید؟ من الان ۵۸ کیلوام آخرین باری که خودمو وزن کردم اینقدر بودم یعنی

او قند روزهای تلخ من است 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چقدر غذا می‌خوردید؟ من الان ۵۸ کیلوام آخرین باری که خودمو وزن کردم اینقدر بودم یعنی

خیلی من چون تهوع ندارم اشتهام زیاده همش مشغوله خوردنم ولی اونقدری که تو مواقعه دیگه با خوردن اضافه میکنیم تو بارداری اضافه نمی‌کنیم سعی کن کم بخوری ولی وعده های بیشتری بخوری تو شیردهی همش جبران میشه 

نه چهار ماه پیش خریدم هنوزم هست بیشتر از یه سری لازم نمیشه بخری هر کدوم یه بسته کافیه برا کل بارداری

من بارداری اول ففول هرماه میخوردم وویتامین د۳. ماه اولم که فولیک اسید. الان میگم حتما خیلی گرونتر شده

2810