2777
2789
عنوان

ضعف در بارداری

120 بازدید | 29 پست

من باردارم هشت هفته شدم تازه از دیروز به شدت ضعف می کنم همش گرسنه ام قبلشم رژیم بودم اندامم خوب شده اما این ضعف کلافه کننده هست کسی اینجوری بوده چیکار کردید؟

او قند روزهای تلخ من است 
منم همش خوابم میومد بی حوصله شده بودم و متاسفانه تا الان که ماه پنجم به شدت اشتهام زیاد شده و خیلی م ...

چقدر وزنت زیاد شده؟ من یهویی ضعف می کنم انگار هیچی نخوردم

او قند روزهای تلخ من است 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

رژیم نداشته باش طبیعی هستش ...من الان نزدیک هفده هفته هستم هر دو ساعت گرسنه ام میشه انگار هیچی نخوردم...😅چون کم میخورم زودگرسنه ام میشه

تولد دخترم  هستی بزرگترین معجزه زندگیم بود،خدایا شکرت که منم بالاخره مامان شدم 😍خدا جونم هزار بار شکرت که دوباره دارم مادر میشم ۵شهریور آزمایش بتام مثبت شد🥰
رژیم نداشته باش طبیعی هستش ...من الان نزدیک هفده هفته هستم هر دو ساعت گرسنه ام میشه انگار هیچی نخورد ...

الان که رژیم ندارم ولی خب کلا از دیروز خیلی بدجور ضعف می کنم 

او قند روزهای تلخ من است 
آره خب من همش یا گرسنمه یا خوابم میاد یا دارم میخورم یا میخوابم کاری نمیشه کرد همینجوره دیگه بارداری ...

اولین تجربه م هست و خب این ضعف عجیب هست براممم

او قند روزهای تلخ من است 
چقدر وزنت زیاد شده؟ من یهویی ضعف می کنم انگار هیچی نخوردم

آره منم اوایلش یهو غش میکردم از گرسنگی تا الان 12 کیلو چاق شدم درحالی که قبلش خوراکم به شدت کم بود 

فقط 14 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
آره منم اوایلش یهو غش میکردم از گرسنگی تا الان 12 کیلو چاق شدم درحالی که قبلش خوراکم به شدت کم بود

من ۲۵ کیلو کم کرده بودم نکنه همش برگرده

او قند روزهای تلخ من است 
اولین تجربه م هست و خب این ضعف عجیب هست براممم

بخور نذار ضعف کنی چون هم برا رشد مغز جنین بده هم استخونات پوک میشه به خاطره وزن خودتو نابود نکن خیلیم وزن اضافه نمیشه اگر شیرینی جات نخوری 

بخور نذار ضعف کنی چون هم برا رشد مغز جنین بده هم استخونات پوک میشه به خاطره وزن خودتو نابود نکن خیلی ...

بخدا دیگه نمی دونم چی بخورم🤣 از شیرینی که خوشم نمیاد عاشق ترشی و اینام 

او قند روزهای تلخ من است 

صبحا بیدار میشی یه سیب بخور بعد یکی یا دوتا تخم مرغ آب‌پز بعد میوه بعد نهار بعد سالاد بعد میتونی عصرونه ساقه طلایی با شیر یا کمپوت میوه یا شیرموز یا خرما و شیر اینچیزارو بخوری هر موقع ضعف داری یه بيسکوئيت ترد بخوری شام مفصل ولی زود قبل از خواب یکم میوه 

اصلا نگرانه اضافه وزن نباش من یازده کیلو اضاف کردم بعد از دنیا اومدنش در عرض چهل روز ده کیلو کم کردم بعد از سه ماه بازم وزن کم کردم تا شیش ماهگیش دیگه داشتم محو میشدم 

2810