2777
2789
عنوان

بنظرتون این حرف پدرشوهرم منطقیه

| مشاهده متن کامل بحث + 275 بازدید | 37 پست
خب عزیزم وضعمون خوب نیست ب سختی اجاره میدیم

خب عزیزم به فرض شما رفتین طبقه پایینو آماده کردین و خودتون رفتین طبقه بالا بعد یه مدت به مشکل خوردین یا اینکه بیرونتون کردن چیکار میکنین  پول پیشتون چقدره؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چه کاریه 

ایشون داره همون کرایه رو پیشاپیش بابت تعمیر خونه میگیره 

و فقط گفته دو سه سال بشینید بعد برید 

اصلا منطقی نیست 

یک استقلالت از بین می‌ره  

۲ پول پیشت تموم میشه 

۳ بعد دو سه سال بخوای بری باید همون کرایه ای که این مدت ندادی بدی برای پیش 

شاید نتونی پس انداز کنی 

اینجوری فقط دو سال منت رو سرت میمونه 

فقط 16 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

💙💙ممنون میشم برای سلامتی و عاقبت بخیری پسرم و سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید💙💙

خب عزیزم وضعمون خوب نیست ب سختی اجاره میدیم

بعدشم میخوایین چند سال اونجا زندگی کنین ؟ مثلا با چند سال اونجا زندگی کردن قراره چقدر جمع کنین؟ تازه اینا یه طرف سختی های زندگی با خانواده شوهر تو یه ساختمون یه طرف 

بعدشم میخوایین چند سال اونجا زندگی کنین ؟ مثلا با چند سال اونجا زندگی کردن قراره چقدر جمع کنین؟ تازه ...

همینو میگم دیگ اونا میگن دوسه سال زندگی کنید خب مگ اسکولیم کلی خرج خونه اونا بکنیم مادرشوهرم یک عمر همینجوری اونجا زندگی می‌کرده الان برا ما هی میگن وایی ن مامان نمیتونخ اونجا زندگی کنه

چه کاریه ایشون داره همون کرایه رو پیشاپیش بابت تعمیر خونه میگیره و فقط گفته دو سه سال بشینید بعد بری ...

افرین دقیقا انگار کرایه یک سال رو داره جلو جلو میگیره خب چ کاریه همون رو اجاره میدم بی منت

خب عزیزم به فرض شما رفتین طبقه پایینو آماده کردین و خودتون رفتین طبقه بالا بعد یه مدت به مشکل خوردین ...

بیرون ک نمیکنن اما ب احتمال زیاد با مادرشوهرم ب مشکل میخوریم منم همینو میگم اصلا این اتفاقه هم پبش نیاد چرا این همه پول خرج خونه اونا کنم

افرین دقیقا انگار کرایه یک سال رو داره جلو جلو میگیره خب چ کاریه همون رو اجاره میدم بی منت

اصلا ریسک نکن 

فقط 16 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

💙💙ممنون میشم برای سلامتی و عاقبت بخیری پسرم و سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید💙💙

خب عزیزم به فرض شما رفتین طبقه پایینو آماده کردین و خودتون رفتین طبقه بالا بعد یه مدت به مشکل خوردین ...

والا مادرشوهرم میگه دیوار اتاق پایین رک بردارید ک کلی هزینش هست بعد کاغد دیواری کنید کمد دیواری کنید سینک دوقلو بزارید جای حموم دستشویی عوض کنید خودت ببین خرج اینا چقو میش۶

اگر قصد کمک دارن می تونن خونه رو با مبلغی که شما الان دارید سه ساله به شما رهن بدن و از همون پول هم هزینه تعمیرات رو بدن. توی این سه سال پول رهن شما رو جور کنن و شما هم اجاره ندید و بتونید پول جمع کنید و یه نفسی بکشید

اگر این رو قبول می کنن شما هم قبول کنید اگر قبول نمی کنند شما هم قبول نکنید و بدون منت یه جا رو مطابق با پول خودتون اجاره کنید

همینو میگم دیگ اونا میگن دوسه سال زندگی کنید خب مگ اسکولیم کلی خرج خونه اونا بکنیم مادرشوهرم یک عمر ...

نرو گلم اینجا منتی سرت نیست حتی شده بزور کرایه خونرو میدین ولی برین اونجا همش منت اینکه ما گذاشتیم شما تو خونمون زندگی کنین شما پول پیشتون رو میدین به اونا خودتون ۳ سال زندگی میکنین باید تو سه سال دوباره پول پیش جمع کنین تا بتونین دوباره یه خونه اجاره کنین ولی ببخشید اگه برین خونه اونا زندگی کنین ته بی عقلیه

2810