2777
2789
عنوان

حالا فهمیدم وقتی که از یه نفر خوشت بیاد بقیه هرچقدر هم خوشگل باشن

| مشاهده متن کامل بحث + 421 بازدید | 40 پست
وقتی پول داشته باشی کیسای دورت زیاد میشن از این بهتراش میان سراغت من الان نگا پسرم خب قیافه دارم است ...

دوست دختراتون یکی یکی ؟ یعنی چند تا هستن؟

خب اینا که دنبال پول اینا هستن قطعا عشق  رو متوجه نمیشن،

هم خودتون اشتباه میکنید چندبن نفر رو دارید هم اونا ،وقتی شما رعایت نکنین اصول رابطه رو اونا هم دنبال مادیات هستن دیگه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دوست دختراتون یکی یکی ؟ یعنی چند تا هستن؟خب اینا که دنبال پول اینا هستن قطعا عشق رو متوجه نمیشن،هم ...

من خب جونم سنم کمه این کارا رو نکنم عقده ای میشم ولی اونا اینجور نیستن ما پسرا رقابت داریم باهم

الله امشبو العفو

من خب جونم سنم کمه این کارا رو نکنم عقده ای میشم ولی اونا اینجور نیستن ما پسرا رقابت داریم باهم

واااا این چه دلیلیه که میارید؟

دخترا جوون نیستن؟ اونا هم برن دنبال چند نفر؟ از همشونم پول بگیرن؟عقده ای نشن؟

عشق و تعهد اینا کشکه؟

واااا این چه دلیلیه که میارید؟دخترا جوون نیستن؟ اونا هم برن دنبال چند نفر؟ از همشونم پول بگیرن؟عقده ...

عشق و تعهد مال ادمای بالای ۲۵ سال به بالاس ادم باید تا سنش کمه عشق و حالشو بکنه فردا نه پس فردا نره وسط زندگی به زنش خیانت کنه

الله امشبو العفو

عشق و تعهد مال ادمای بالای ۲۵ سال به بالاس ادم باید تا سنش کمه عشق و حالشو بکنه فردا نه پس فردا نره ...

چه ربطی داره، انسانیت و وفا داری که وابسته به سن نیست,کسی که از اولش خیانت کار باشه اتفاقا تا آخرش خیانتکار مبمونه چون عادت کرده،ادما که بازیچه دست هم نیستن که بگیم تو برای فلان بازه سنی من هستی بعد تو رو میذارم کنار

چه ربطی داره، انسانیت و وفا داری که وابسته به سن نیست,کسی که از اولش خیانت کار باشه اتفاقا تا آخرش خ ...

دیگه الان این چیزا انتن نمیده ابجی 😂😂 چون اگه خیانت نکنی وفادار بمونی به ضرر ادم تموم میشه دو سه بار این کارو کردم دیدم لیاقت ندارن همون بهتر همشونو هندل کنم 

الله امشبو العفو

همه ی پسرا همینن حتی ادم خوبشم خشابشو پر میکنه یه موقع نابود نشه

چه دلیلی داره که این طوری شدن پسرا؟

از بد بودن از خیانت کار بودن از نداشتن تعهد اینا بدتون نمیاد؟

بابا ما انسانیم نه حیوان که دور وبرمونو با خوشی های لحظه ای پر کنیم 

چه دلیلی داره که این طوری شدن پسرا؟از بد بودن از خیانت کار بودن از نداشتن تعهد اینا بدتون نمیاد؟بابا ...

دلیلش یه سری چیزاس که جایز نیس بگم ولی کی از دلایلشو میگم فرهنگمون خیلی داغونه از محدودیت زیاد همه عقده ای شدن

الله امشبو العفو

دلیلش یه سری چیزاس که جایز نیس بگم ولی کی از دلایلشو میگم فرهنگمون خیلی داغونه از محدودیت زیاد همه ع ...

چه ربطی به فرهنگ داره خب..

این طور که میگید همه چند تا چند تا دارن عقده چی دیگه دارن؟