2777
2789
عنوان

جنین دختر

116 بازدید | 10 پست

وقتی امروز قطعی فهمیدم جنینم دختره اولش شوک شدم بعد خوشحال بعد کم کم یه حالت بغض دارم حس ترس نگرانی من انقدر قوی و موفق نیستم که مادر دختر باشم برادر نداشتم دلم میخواست دنیای پسرونه تجربه می کردم اصلا موضوع تاج و تخت پادشاهی نیست من عاشق پسر بچه هام من یه سقط داشتم بخاطر تشکیل نشدن قلب جنین دو ماه بعد با وجود واریکوسل همسرم ازمایشم مثبت شد اصلا فکرشم نمی کردم اقدامی نداشتم حالا یسری افکار میاد تو سرم کاش پیش یه متخصص تعیین جنسیت می کردم کاش بیشتر مراقب بودم 

نمیدونم چیکار کنم برای دخترم بتونم مادر خوبی باشمو قربانی نشه حالمو نمیتونم توصیف کنم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خدا به همه مون ان شاالله از هردو  جنس انسان بده خاله من شوهرش پیرهبچه اولش دختر شد دومی پسر شوهرت برایی بعدی بره عمل

کاربری دست دونفره دوستان  .این کاربری متعلق به منه که تنبلی تخمدان دارم چون دوستم معلقه تایه مدت اونم بااکانت من. میاد با تچکر لطفا دیگرنپرسیدثدیگرنپرسید دوستان دوستم از معلقی دراومد تاپیکای زایمان وطبیعی نوزاد قبل نهم ابان برای دوستمه

2805

عاشق دختر بودم در حدی که نمی‌تونستم اصلا با پسر و دنیاش کنار بیام. خدا بهم پسر داد. ببین میمیرم براش. ی چیز میگم ی چیز می‌شنوی.

اصلا ربطی ندارد دختر یا پسر.. وقتی بیاد خودت میفهمی چقدر چقدر اشتباه میکردی

انشالله خوش قدم باشه واست، ای بابا دختر پسر نداره، هردوتاش باید بزرگ کنیم خوشبخت شن و ما خوشبختیشونو ببینیم و دلمون شاد شه، همین، راستی معمولا مردایی که واریکسل دارن دخترزا هستن

برای دو روز در هفته نباید نگران بود: یکی دیروز یکی فردا
واکنشت در برابر معجزه چقد ناامید کننده و غم انگیزه! جنین دختر قویتر از جنین پسره سر همین برات موند ت ...

ببین همه این چیزارو با همه وجود درک می کنم ولی حالم دست خودم نیست 

انشالله خوش قدم باشه واست، ای بابا دختر پسر نداره، هردوتاش باید بزرگ کنیم خوشبخت شن و ما خوشبختیشونو ...

اره یبار اقدام داشتم اون هم وقتش نبود فکر می کردم نمیشه  بعدش متوجه ازمایش همسرم شدیم موقعی درمانو شروع کرد که ازمایش من مثبت شد