2777
2789
عنوان

خاک بر سر من که با اینکه نامزد داشتم ولی عاشق یکی دیکه بودم چکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 424 بازدید | 37 پست
خدا کنه از همونا باشم چرا بعد ازدواج عاشق میشن؟

تو ازدواج های سنتی اینطوریه طرف شناختی نداره از همسرش باهاش ازدواج میکنه و اخلاقاشون بهم بخوره عاشقش میشه

به خدا گفتم  :                                                                چرا آرزو کنم وقتی سرنوشت مرا نوشته ای؟؟؟؟                   خدا پاسخ داد :                                                       شاید نوشته باشم هرچه آرزو کند ❣️🙇🏻‍♀️
باید اونو فراموش کنی یا سعی کن دنبال عیب و ایراد ازش باشی اینجوری از چشمت میوفته

خب کل ایراداشو میدونم ولی بازم نمیشه نمیدونم چکار کنم😖

🔴کاربری دست دو نفره🔴برای ظهور امام زمان عزیزمون صلوات بفرستین🤲🏻

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تو ازدواج های سنتی اینطوریه طرف شناختی نداره از همسرش باهاش ازدواج میکنه و اخلاقاشون بهم بخوره عاشقش ...

خب پس منم بعد ازدواج عاشقش میشم

2805
باید اونو فراموش کنی یا سعی کن دنبال عیب و ایراد ازش باشی اینجوری از چشمت میوفته

تنها خوبی که اون داره اینه که فامیل نزدیک بابامه و من بعد ازدواجم میتونم با فامیلای بابام‌وقت بگذرونم

بیشترین دلیلی که میخوام اون‌توی زندگیم باشه همینه

حس میکنم بعد ازدواج با نامزدم نمیتونم اقوام بابامو زیاد ببینم

چون به فامیلای بابام خیلی وابستم و دوستشون دارم

اهااان پس بگوو این مشکلو منم داشتم

به نظرت چکار کنم 

تو چطور خوب شدی عزیزم

میشه بگی جریان تو چجوری بود

تو چطور بودی گلم؟

اون خودش اومد طرفم منم عاشق شدم ولی چون من خیلی زیاااااد بهش علاقه نشدن دادم اون زده شد ولم کرد منم ماه ها ناراحت شدم بعد که برگشت چند روز التماس کرد شاید ساعت ها پیام میداد اما نخواستمش برای خودم ارزش قائلم

اون خودش اومد طرفم منم عاشق شدم ولی چون من خیلی زیاااااد بهش علاقه نشدن دادم اون زده شد ولم کرد منم ...

من چکار کنم که خوب شم

نامزدمم غریبه نیست پسر داییمه

فقط چون اون از فامیلای نزدیک بابامه دوستش دارم

عشق بچگانه چجوریه میشه درموردش بگی؟

الکیه 

فکرمیکنی دوسش داری 

ولی واقعا عشق نیست 

یه وابستگی یا حس مسخرس 

به خاطر اینکه توی ذهنت پرورش دادی این قضیه رو که دوسش داری و خیلی بهش فکرکردی و تصور کردی، فکرمیکنی عاشقی 

Inshallah-🇦🇪🇲🇦🇺🇸
الکیه فکرمیکنی دوسش داری ولی واقعا عشق نیست یه وابستگی یا حس مسخرس به خاطر اینکه توی ذهنت پرورش دادی ...

مال منم عشق بچگانس 

تو چند پست قبلیم کفتم چرا عاشقشم

ولی بازم یه جورایی براش ذوق دارم نمیدونم جرا

من چکار کنم که خوب شمنامزدمم غریبه نیست پسر داییمهفقط چون اون از فامیلای نزدیک بابامه دوستش دارم

یکی از فامیل مامان یکی فامیل بابا 

سخته واقعا اما بیشتر با نامزدت وقت بگذرون بگو بخند کنید یه مسافرت برید زمان همه چیزو حل میکنه عزیزم

مال منم عشق بچگانس تو چند پست قبلیم کفتم چرا عاشقشمولی بازم یه جورایی براش ذوق دارم نمیدونم جرا

گفتم که چون پرورشش دادی 

اگه سعی کن عاشق نامزدت بشی خیلی سریع فراموشش می‌کنی، چون دقیقا همین اتفاق برای منم افتاده 

Inshallah-🇦🇪🇲🇦🇺🇸
2810