2777
2789
دلم میخواد به زور بهش بدم

این کارو اصلا نکنین همونی رو که دوست داره بخوره مقویترش کنین کیک خونگی با مغزهای متنوع ببپزین براش توی غذاهای مخفیانه عصاره قلم یا گوشت خونگی بریزیم جو دو سر پرک پودر کنین یا جوانه توی غذاش بریزین به غذاش شکل بدین تزیین کنین توی پختن از خودش کمک بگیرین کم کم درست میشه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عجیب ترین بچه ای که دیدم بچه یه ساله یکی از فامیلاس که هیچی نمیخوره حتی شیر!!! شیر تو خواب بهش میده غزاشو هم اینو میزاره جلوش به زور قاشق دهنش میکنه براش با گوشی فیلم و اهنگ میزاره حواسش پرت شه بعد قاشق دهنش میکنه نخوره بهزور میزاره دهنش هر دوساعتم این کارو میکنه فکر کن بعضی وقتا بچه بالا میاره دوباره بهش میده عجیب غریبه این بچه هیچ ماده خوراکی رو با میل خودش نمیخوره

2805

مشکل همون غذاهای باب میلش درست کردنه.بچه ها رو هر قد بیشتر بها بدی بدتر میشن.اصلا نپرس چی میخوری هرجی دوس دا ی درست کن.یکبارم بگو غذا حاضره.خورد خورد نخورد جمع کن.دو روز گشنه بمونه روز سوم‌میشینه پای غذا

خیل تحرکش بیش از حده یکسره فوتبال بازی می‌کنه چمن میره خیلی لاغره جون نداره اصلا

وقتی گیر میده که غذا نمیخورم سریع تسلیمش میشید؟ دست خودتونه میتونید اصلا هله هوله ندید ، فقط غذای شمارو نمیخوره یا کلا به غذا علاقه نداره؟

کاربری قبلا دست یکی دیگه بود ، دانشجوی روانشناسی 

سلام زنداداش منم پسر اولش بدغذا بود تا ۹ سالگی غذا دهنش میکرد بعد دومی رو آورد دیگه مشغول اون شد دیگه خودش غذا میخورد..الان خیلی روش زوم کردی احتمالا برا همینه...یه بحثی رو باهاش باز کن همینجور حرف میزنی مشغول صحبتین غذا بهش بده...

اگه نخورد بحثو ببند ادامه نده

از مدرسه میاد گشنه نیست بشینه بخوره غذاشو؟

خداوندا بخشش تو دامنه آرزوهایم را گسترانده....امام سجاد(ع)
2810